Închide meniul

Când revine pe teren Alexandru Cicâldău! Ultimele veşti despre starul oltenilor, înainte de U Cluj – Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 18:04

Reclamă
Când revine pe teren Alexandru Cicâldău! Ultimele veşti despre starul oltenilor, înainte de U Cluj – Universitatea Craiova

Când revine pe teren Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău, în tricoul Universităţii Craiova/ Profimedia

S-a aflat când revine pe teren Alexandru Cicâldău. Costel Gâlcă mai are de aşteptat până când îl va avea la dispoziţie pe mijlocaşul revenit recent în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a dat una dintre loviturile începutului de sezon şi a reuşit să-l convingă pe Alexandru Cicâldău să lase Turcia şi să semneze cu Universitatea Craiova. 1,5 milioane de euro a plătit patronul oltenilor în schimbul mijlocaşului.

Când revine pe teren Alexandru Cicâldău

Totuşi, Alexandru Cicâldău nu-şi poate ajuta încă echipa. Conform fanatik.ro, internaţionalul român nu va putea fi utilizat de Costel Gâlcă în derby-ul cu U Cluj, din următoarea etapă de Liga 1.

Este de aşteptat ca Cicâldău să fie în lotul oltenilor pentru duelul din etapa a 11-a din Liga 1, atunci când Universitatea Craiova va primi vizita celor de la Unirea Slobozia.

Alexandru Cicâldău a venit la Universitatea Craiova cu probleme de greutate şi se vede nevoit să slăbească, pentru a putea fi în formă la momentul revenirii pe teren.

Reclamă
Reclamă

Totodată, Cicâldău nu a mai bifat 90 de minute pe teren din februarie, atunci când a fost integralist în meciul din Cupa Turciei al echipei sale, Konyaspor, cu Beşiktaş. Totodată, mijlocaşul a bifat ultimele minute în teren pe 2 iulie, atunci când era trimis în teren pe finalul partidei dintre România şi Olanda, din optimile EURO 2024.

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Proaspătul jucător al Universităţii Craiova l-a devansat pe colegul său de echipă, Alex Mitriţă.

Cicâldău va câştiga 75.000 de euro pe lună la Universitatea Craiova, sumă care e plătită atât de echipa lui Rotaru, cât şi de Galatasaray în acest sezon. Mitriţă are un salariu de aproape 60.000 de euro.

Reclamă

”Cicâldău e cel mai bine plătit jucător din România. În momentul ăsta, Craiova are primii trei jucători cel mai bine plătiți din România, cu mult peste ceilalți. Sunt Cicâldău, Mitriță și Ivan, peste jumătate de milion fiecare”, a declarat Daniel Stanciu pentru digisport.ro.

La FCSB, cel mai bine plătit jucător este Vlad Chiricheş, căruia Becali i-a propus să se retragă şi să ocupe o funcţie în club. Chiricheş câştigă 30.000 de euro pe lună. Florin Tănase are şi el un salariu de 350.000 de euro pe an.

Noul atacant al FCSB-ului, Daniel Bîrligea, adus de la CFR Cluj, va avea un salariu de 25.000 de euro la campioana României. La CFR Cluj el câştiga numai 6.000 de euro pe lună. Totuşi, Bîrligea avea o înţelegere cu ardelenii pentru un salariu de 18.000 de euro pe lună în cazul în care ar fi rămas la CFR.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

19:45

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

19:35

Dennis Man îi impresionează pe toţi, după începutul de sezon de vis de la Parma! Ce a declarat un fost adversar al românului

19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și