Închide meniul

Când va reveni Gigi Becali pe stadion, la meciurile FCSB-ului: „Va fi festivitate cu artificii!” Ce spune de palmares

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 15:29

Când va reveni Gigi Becali pe stadion, la meciurile FCSB-ului: „Va fi festivitate cu artificii! Ce spune de palmares

Când va reveni Gigi Becali pe stadion, la meciurile FCSB-ului

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a dezvăluit când va reveni pe stadion, la meciurile FCSB-ului din Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a mai oferit declaraţii şi despre palmares, fiind convins că echipa sa îl va recăpăta, în curând, de la CSA Steaua. De asemenea, latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre posibilitatea ca echipa sa să joace pe stadionul Ghencea, în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că are încredere în legea dată de Marcel Ciolacu, conform căreia FCSB are dreptul de a evolua pe stadionul de casă al celor de la CSA Steaua, în ciuda faptului că oficialii „militarilor” nici nu vor să audă de asta.

Când va reveni Gigi Becali pe stadion, la meciurile FCSB-ului

Gigi Becali a declarat că palmaresul îi va reveni echipei sale, fiind caz asemănător cu cel al Rapidului şi al celor de la FC U Craiova 1948.

De asemenea, patronul de la FCSB speră ca echipa sa să poată evolua în Ghencea, deoarece nu mai vrea să-şi mute echipa pe stadionul de la Buzău sau Piteşti, acolo unde a evoluat în sezoanele precedente.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că va reveni pe stadion la partida din ultima etapă, cu Rapid, dacă echipa va deveni campioană.

Reclamă

„Sută la sută o să câștigăm palmaresul! Sunt decizii în acest sens în cazul celor de la Rapid, Timișoara, Craiova. N-ai cum altfel judeci! Când câștigi palmaresul, câștigi și marca notorie. V-am spus că atunci când o să avem palmaresul o să avem și marca notorie.

Legat de stadion sper că vom reveni pe Ghencea. Ciolacu și-a făcut treaba, a dat o lege și trebuie să pună normele de aplicare. Ei (n.r. -conducerea CSA Steaua) au trecut peste detalii. Eu am băgat 30 de milioane de euro și am salvat echipa! Nu m-au lăsat să-mi fac treaba. Numai șicane. Am jucat pe coclauri, pe la Pitești și Buzău.

Vor veni judecători tineri care vor face dreptate și vom juca pe Ghencea. După cum vrea Dumnezeu, etapa a 7-a sau a 8-a să o jucăm pe Ghencea și să fim campioni. În ultima etapă o să fie frumos! Pe Ghencea cu festivitate cu artificii! Ne închipuim. Dacă va fi sărbătoare când vom juca cu Rapidul și vom fi campioni, voi veni. Altfel nu!”, a declarat Gigi Becali, în timpul unui interviu.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre viitorul antrenor de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că are pe listă doi tehnicieni străini, dar şi unul român. Cel român a stat şi pe banca echipei naţionale, în trecut. De asemenea, latifundiarul din Pipera a declarat că oricine va veni la echipa sa, va colabora cu Mihai Pintilii.

Gigi Becali a declarat că se pregăteşte să numească un nou antrenor pe banca FCSB-ului. Patronul roş-albaştrilor susţine că are ca variante un tehnician cipriot, pe lângă alte două nume pe care le ia în calcul.

De asemenea, Becali declară din start că Mihai Pintilii va avea un cuvânt greu de spus la echipă, indiferent de tehnicianul cu licenţă PRO care va veni.

„Nu este vorba de Valentin Iliev. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia.

Sunt doi din afară și unul din România. Cel din România a lucrat, a fost și la echipa națională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înțelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine și îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu așa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unui interviu.

Reclamă
Recomandări
  • Când va reveni Gigi Becali pe stadion
  • Ce a declarat despre palmares

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și