Închide meniul

„Care este adevărata Steaua?”. Răspunsul dat de Florentin Petre. Cum a „driblat”, legenda lui Dinamo, marea trădare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 22:01

„Care este adevărata Steaua?. Răspunsul dat de Florentin Petre. Cum a „driblat, legenda lui Dinamo, marea trădare

Florentin Petre cere un jucător în naţionala României

Florentin Petre, la un liceu din Capitală / AntenaSport

„Care este adevărata Steaua?” Campion de trei ori cu Dinamo, Florentin Petre a fost întrebat despre despre marea rivală. A dezvăluit şi cum a „driblat” marea trădare, în perioada în care era încă în activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mare dinamovist, Florentin Petre a fost la un pas să ajungă lângă Gigi Becali. A avut oferta pe masă, să joace în Ghencea, dar a refuzat-o.

„Care este adevărata Steaua?” Răspunsul dat de Florentin Petre

Florentin Petre le-a vorbit elevilor de la un liceu din Bucureşti, iar Dinamo a fost subiectul preferat.

La Dinamo am jucat! Deci sunt de o viaţă acolo! Din 88 până în 2006, cam câţi ani sunt? Mulţi, nu?„, a glumit „Piticul”.

Puştii nu s-au abţinut şi l-au întrebat şi de FCSB, unde Gigi Becali l-a dorit în 2004.

Reclamă

(Care e adevărata Steaua?) Am prieteni şi la Steaua şi îl am prieten şi pe nea Gigi Becali. Dar se fac lucruri bune şi într-o parte, şi în cealaltă. Dacă s-ar putea să se facă una singură, ar fi perfect pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc„, a spus Florentin Petre.

Antrenor, Florentin Petre îşi caută echipă. El îi studiază pe toţi antrenorii din play-off.

Dan Petrescu este într-un fel, Gică Hagi este într-un alt fel. M-aş bucura să câştige Farul (n.r. titlul), pentru că au o infrastructură şi un ritm de fotbal mult peste nivelul Ligii 1„, a mai spus legenda lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Florentin Petre a jucat în tricoul lui Dinamo în peste 250 de meciuri din campionat. A cucerit trei titluri (2000, 2002, 2004), cinci Cupe ale României (2000, 2001, 2003, 2004, 2005) şi o Supercupă a României (2005).

CSA Steaua a aplicat pentru obţinerea dreptului de promovare

Iulian Miu, oficialul clubului Armatei, a dezvăluit că „militarii” îşi încearcă din nou norocul, după ce în acest sezon, deşi se clasează pe loc direct promovabil, nu se pot gândi la prima scenă a fotbalului românesc.

CSA Steaua este pe locul 2 în play-off-ul Ligii a 2-a, în spatele celor de la Poli Iaşi, însă „militarii” nu au drept de promovare în acest sezon.

Iulian Miu a dezvăluit că CSA Steaua a întocmit un nou dosar, pentru a-şi putea obţine dreptul de promovare în Liga 1. Oficialul trupei roş-albastre a dezvăluit că actele sunt în proporţie de 99% corecte, astfel că se aşteaptă decizia finală.

Steaua a aplicat (n.r. – pentru obţinerea licenţei de Superligă). În proporţie de 99% e ok dosarul. S-a depus dosarul şi se aşteaptă raportul preliminar. Au fost implicate mai multe persoane din partea clubului care au lucrat la acest dosar.

Atât timp cât nu apar variante, discuţii, că s-a încercat să se vorbască cu anumite companii, persoane… Sincer, nu am cunoştinţe că s-a discutat cu anumite persoane sau companii, care să intre într-o societate sau într-o asociaţie.

Sunt mai multe variante, cu schimbarea legii sportului sau cu asociaţia sau societatea. Îmi doresc ca Steaua să aibă drept de promovare, să se facă acea societate. Cred că se va rezolva cu timpul, se va găsi o soluţie şi Steaua va avea drept de promovare”, a declarat Iulian Miu, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Florentin Petre a fost ofertat în trecut de Gigi Becali
  • Ce a spus când a fost întrebat care este „adevărata Steaua”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și