Închide meniul

Cât a ajuns să coste noul echipament al FCSB-ului. Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar fanii „roș-albaștri”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 11:56

Cât a ajuns să coste noul echipament al FCSB-ului. Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar fanii „roș-albaștri

Cât costă noul echipament al FCSB-ului

FCSB și-a lansat noul echipament, pentru sezonul 2022/2023

Noul echipament al FCSB-ului a fost pus la vânzare pe magazinul oficial al clubului. Pentru a-și achiziționa un tricou oficial pentru sezonul 2022/2023, fanii vicecampioanei vor fi nevoiți să scoată din buzunare cel puțin 375 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și-a lansat în această săptămână echipamentul pentru sezonul 2022/2023, în care echipa lui Gigi Becali speră să încheie seceta de trofee, veche de 8 ani.

Cât a ajuns să coste noul echipament al FCSB-ului, pentru sezonul 2022/2023

În stagiunea următoare, vicecampioana va avea la dispoziție 3 modele de echipament: unul roșu, pentru meciurile de acasă din Superliga, unul albastru, pentru partidele de pe teren propriu din cupele europene și Cupa României, și altul negru, care va fi folosit la meciurile din deplasare.

Acum, suporterii „roș-albaștrilor” își pot achiziționa și ei tricourile în care favoriții lor vor evolua în următorul sezon. Până acum, pe magazinul oficial al clubului au fost puse la vânzare echipamentele roșii și albastre.

Prețul unui tricou original este de 375 lei. Pentru a-și personaliza tricoul cu număr, nume și alte însemne, fanii FCSB vor trebui să plătească încă 80 de lei.

Reclamă

Pentru echipamentul complet, alcătuit din tricou, șort și jambiere, fanii vicecampioanei vor fi nevoiți să achite 699 de lei.

Ce au spus Mihai Stoica și Florin Tănase despre noul echipament al FCSB-ului

Noul echipament al celor de la FCSB arată spectaculos. Patru dintre „perlele” lui Gigi Becali au îmbracat hainele cu care vor să devină campioni. Florin Tănase, Darius Olaru, Florinel Coman şi Ştefan Târnovanu au prezentat noul echipament cu care FCSB atacă primul titlul după 8 ani.

Mihai Stoica a dat detalii despre fiecare echipament în parte.

Reclamă 4 / 0/3

Echipamentul roşu va fi cel pentru meciurile jucate pe teren propriu, în competiţia internă. Cu cel albastru vom juca meciurile de acasă, sperăm cât mai multe în Europa şi în Cupa României, iar echipamentul negru este cel de deplasare„, a spus Mihai Stoica.

Managerul general de la FCSB s-a arătat încântat de noul echipament de la FCSB, mai ales că pe el va fi şi sigla Peluzei Nord.

L-am văzut de câteva ori şi mărturisesc că mă emoţionează de fiecare dată. Cred că am făcut paşi gigantici în zona asta. Cred că am început să stăm bine, nu foarte bine. Îmi doresc să fim sursă de inspiraţie nu neapărat pentru cluburile din ţară, ci şi pentru cei de afară care au bugete imense şi care până acum nu au ajuns la nivelul ăsta.

E vorba doar de echipamentul de joc. În premieră, pe echipamentul de joc va apărea sigla Peluzei Nord. Este gestul nostru pentru a le mulţumi. Atât de aproape cum i-am simţit în campionatul recent încheiat, chiar dacă nu l-am câştigat, nu i-am simţit niciodată.

Au realizat şi ei că şi cu ajutorul lor putem să ne batem cu şanse reale. Să micşorăm distanţa care ne separă de bugetul imens al CFR-ului şi acum dacă va fi şi arbitraj video să scăpăm de un ofsaid care ne privează să jucăm finala campionatului. Sperăm ca anul ăsta să nu se mai întâmple aşa ceva„, a mai spus Mihai Stoica.

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB, a avut o reacţie genială când a fost întrebat dacă îi place noul echipament.

De schimbat nu avem cum să le mai schimbăm (n.r. se amuză). Ne plac, sunt foarte frumoase. Cel albastru şi cel roşu, acestea sunt cele mai frumoase„, a spus Florin Tănase.

Reclamă

De asemenea, FCSB a anunţat oficial parteneriatul cu noul sponsor principal. Echipa lui Gigi Becali va încasa 1.500.000 de euro pe an.

Recomandări
  • Cât a ajuns să coste noul echipament al FCSB-ului
  • Suma pe care trebuie să o scoată din buzunar fanii „roș-albaștri”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și