Închide meniul

Cât de gravă este accidentarea lui Alexandru Băluţă! Mihai Stoica a oferit ultimele detalii: „E dificil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 11:50

Cât de gravă este accidentarea lui Alexandru Băluţă! Mihai Stoica a oferit ultimele detalii: „E dificil!

Cât de gravă este accidentarea lui Alexandru Băluţă

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Alexandru Băluţă. Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre mijlocaşul FCSB-ului, dezvăluind faptul că acesta nu se poate trata la vraciul Marijana.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă s-a accidentat în duelul câştigat de FCSB cu Poli Iaşi. În ciuda faptului că a marcat primul gol al roş-albaştrilor, din victoria cu 3-1, mijlocaşul a acuzat probleme medicale şi a fost înlocuit în minutul 84, în locul său fiind trimis în teren Eduard Radaslavescu.

Cât de gravă este accidentarea lui Alexandru Băluţă

Mihai Stoica a dezvăluit că Alexandru Băluţă a suferit o leziune fibrilară de gradul 2B, şi nu poate merge să se trateze la vraciul Marijana, care l-a mai tratat în acest sezon, printre alţii, şi pe Florinel Coman. MM a mărturisit că Băluţă s-a accidentat la tendon, fiind o zonă unde vraciul de la Belgrad nu face terapie.

Managerul general de la FCSB s-a declarat optimist în privinţa recuperării lui Alexandru Băluţă, sperând ca acesta să fie în lotul roş-albaştrilor pentru a doua parte a cantonamentului din ianuarie.

„Băluță nu merge la Belgrad. E o accidentare în zona tendonului, unde Marijana nu face terapie. Leziunea lui fibrilară e de gradul 2B. Ar trebui ca partea a doua a cantonamentului să o facă alături de echipă, dacă va face ce trebuie în perioada de pauză”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

În cazul în care va rata prima parte a pregătirii de iarnă, Alexandru Băluţă ar putea rata primul meci din 2023 al FCSB-ului. Roş-albaştrii se vor duela, pe 22 ianuarie, cu UTA.

Nu este pentru prima dată în acest sezon când Alexandru Băluţă suferă o accidentare gravă. Mijlocaşul „s-a rupt” şi în duelul retur cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League. La momentul respectiv, Băluţă a ratat cinci meciuri, trei din Liga 1 şi „dubla” cu Nordsjaelland.

Mihai Stoica a anunţat când revine Vlad Chiricheş la FCSB

S-a aflat când revine Vlad Chiricheş la FCSB, după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon din luna august. Operat în Finlanda, veteranul în vârstă de 34 de ani încă se recuperează şi nu va mai juca niciun meci din sezonul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a venit cu un nou pronostic primit de la medici. Oficialul roş-albaştrilor anunţă că, cel mai probabil, Elias Charalambous se va putea baza pe Chiricheş la jumătatea lunii martie, când este programată prima etapă din play-off.

„Eu îmi doresc din toată inima ca după prima etapă de play-off să revină Vlad Chiricheș. Ar fi mai important decât orice transfer.

Ăsta e target-ul de la început, după prima etapă de play-off. Atunci e întreruperea ocazionată de meciurile echipei naționale. Recuperarea decurge foarte bine. Doarme dus”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și