Închide meniul

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor: „Vreau 500.000 de euro!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2023, 21:05

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Gigi Becali, anunţ despre preţul biletelor: „Vreau 500.000 de euro!

FCSB - CFR Cluj se va juca în Ghencea

Stadionul Steaua va găzdui FCSB - Dinamo / Profimediaimages

Au apărut detalii despre cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea. După mai multe încercări eşuate, Gigi Becali a primit în cele din urmă acceptul de la MApN. FCSB – Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1, se va disputa pe arena de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Becali revine după opt ani în Ghencea. Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea de închiriere a Stadionului Steaua. Este o victorie urişă obţinută de latifundiarul din Pipera în „războiul” cu Florin Talpan.

Cât o costă pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea

FCSB va fi prima echipă de club, după CSA Steaua, care va organiza meciuri pe arena din Ghencea care are o capacitate de 31.254 de locuri. Potrivit digisport.ro, vicecampioana Ligii 1 ar urma să achite aproximativ 27.000 de euro pentru fiecare meci. Aceasta a fost suma plătită de FRF pentru fiecare partidă a naţionalei României din Ghencea. E de aşteptat ca preţul să nu difere cu mult.

Gigi Becali a avut o primă reacţie şi a anunţat ce decizie a luat în privinţa preţurilor biletelor. Speră să obţină un profit uriaş după derby-ul care va fi sâmbătă, pe 22 iulie, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sunt dispus să plătesc cât spune legea. Nu spune legea, puşcărie! Dacă spune legea că 7 lei, 7 lei dau.

Reclamă

Vom pune prețuri atractive, astfel încât să câștigăm bani. Pun niște prețuri accesibile, mijlocii. Vreau să iau 400.000-500.000 de euro din meciul ăsta„, a spus Gigi Becali pentru sursa citată anterior.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Solicitarea echipei SC FC FCSB SA de punere la dispoziție a stadionului „Steaua”, pentru disputarea partidei FCSB-Dinamo 1948, din 22.07.2023, a fost aprobată la nivelul conducerii Ministerului Apărării Naționale, instituția care este administratorul stadionului„, a fost comunicatul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce s-a aflat că FCSB – Dinamo se joacă pe Ghencea

Liderul Peluzei Nord a mărturisit că ştia că se va lua o astfel de decizie. Totodată, Mustaţă a făcut un apel la calm. El a precizat că Peluza Nord va merge la FCSB – Dinamo doar să îşi încurajeze echipa.

Ştiam (n.r.: de decizia că FCSB – Dinamo se joacă în Ghencea). Un lucru foarte bun pentru România şi pentru suporteri. Atâta timp cât se intră într-o normalitate, mi se pare corect.

Ghencea se va umple dacă vom juca cu orice echipă, nu neapărat Dinamo. Important este că s-a rezolvat. Deocamdată nu (n.r. dacă pregătesc ceva special pentru meciul cu Dinamo), vedem până atunci.

Nu ştiu dacă e vorba de incidente, noi nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva. Noi nu suntem de acord cu violenţa. Noi mergem, ne încurajăm echipa, este problema fiecăruia ce face pe stradă”, a declarat Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și