Închide meniul

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid! Prima reacţie a jucătorului venit de la Arsenal: „Vreau titlul! Voi da totul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 21:56

Reclamă
Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid! Prima reacţie a jucătorului venit de la Arsenal: „Vreau titlul! Voi da totul!

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid

Facebook

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid. Fotbalistul a fost împrumutat pentru un an de la Arsenal Londra, cu opţiune de cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a devenit, oficial, noul jucător al Rapidului. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal Londra a venit cu gânduri mari în Giuleşti şi a promis că va da totul să câştige titlul cu echipa lui Adrian Mutu.

Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial de Rapid

A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici. Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani. M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești.

Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren. Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a spus Cătălin Cîrjan pentru site-ul oficial al Rapidului.

Cătălin Cîrjan a fost transferat de către Arsenal în anul 2019, de la formația ilfoveană Viitorul Domnești. Până în momentul de față, tânărul fotbalist nu a apucat să debuteze la echipa mare a „tunarilor”.

Reclamă

În schimb, acesta a fost pe banca de rezerve, la un meci de UEFA Europa League, din sezonul trecut, câștigat de Arsenal cu scorul de 1-0, în fața formației olandeze PSV Eindhoven.

Rapid a transferat cinci jucători în această vară. Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt fotbaliştii care s-au alăturat lotului condus de Adi Mutu. Cătălin Cîrjan este şi el aproape de a fi prezentat la Rapid.

Dan Şucu încearcă să dea lovitura pe piaţa transferurilor

Dan Şucu încearcă să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor din România. Patronul Rapidului încearcă să-l transfere pe unul dintre jucătorii de bază de la CFR Cluj şi din naţionala tricoloră. Andrei Burcă este principala ţintă a giuleştenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Finanţatorul alb-vişiniilor a înaintat deja o primă ofertă pentru fundaşul central care a fost titular în meciurile selecţionatei României cu Kosovo şi Elveţia. Jucătorul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 3.7 milioane de euro. Şucu este dispus să achite 600.000 de euro pentru Andrei Burcă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și