Închide meniul

Cătălin Straton îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să meargă la FCSB, însă îl avertizează: „Nici aşa nu eşti titular”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2022, 12:34 / Actualizat: 30 iulie 2022, 18:50

Cătălin Straton îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să meargă la FCSB, însă îl avertizează: „Nici aşa nu eşti titular

Cătălin Straton îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să meargă la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cătălin Straton îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să meargă la FCSB dar, în acelaşi timp, îi transmite că nu e suficient doar să dea câteva goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de David Miculescu, Alexandru Işfan este una din ţintele lui Gigi Becali. Işfan a făcut show în partida cu Universitatea Cluj, meci în care a reuşit o dublă.

Cătălin Straton îl sfătuieşte pe Alexandru Işfan să meargă la FCSB

(Ai fost o perioadă lungă la FCSB, l-ai sfătui pe Işfan să meargă acolo?) Sincer, da. Sunt lucruri care depind de el. E un jucător foarte bun, a trezit interesul multor echipe bune din România şi, dacă va pleca, sigur va fi o pierdere mare. Sper să plece la mai bine, dar deocamdată mai avem puţină nevoie de el.

(Ce îl sfătuieşti dacă merge la FCSB?) Să se pregătească exemplar, să-şi aştepte şansa şi atunci când vine să dea gol. Nici aşa nu eşti titular, dacă ai dat un gol, două acolo.

Important e ca pe termen lung să ai o evoluţie bună şi sunt convins că poatesă îşi consolideze un loc de titular. Dar nu doar după câteva meciuri. Totuşi, e Steaua Bucureşti (n.r. FCSB) şi are jucători care au confirmat acolo”, a spus Cătălin Straton după FC Argeş – Univeristatea Cluj 3-1.

Reclamă

Alexandru Işfan, reacţie amuzantă după ce a făcut show sub privirile lui Nicolae Dică

Alexandru Işfan a avut reacţie amuzantă după ce a reuşit o „dublă” şi un assist în meciul FC Argeş – U Cluj, scor 3-1, sub privirile lui Nicolae Dică. Mijlocaşul de 22 de ani a fost MVP-ul partidei din Trivale.

Işfan nu a fost surprins că Nicolae Dică a venit la meci şi că l-a urmărit. A avut un discurs surprinzător când a fost întrebat dacă va juca la FCSB sau la Universitatea Craiova.

VAR-ul pentru noi a fost benefic în seara asta şi suntem foarte fericiţi. Poate da, pot spune că este cel mai bun meci al meu, cu două goluri şi assist. Am mai avut meciuri bune, în care nu am marcat.

Reclamă 4 / 0/3

Clar mă motivează. Sunt foarte fericit. Doar eu le dau oportunitatea să vorbească prin ce fac. Dică ştiu că a fost toate meciurile, nu ştiu dacă am reuşit să-l impresionez. Sunt bucuros pentru echipă şi pentru mine. Uşor-uşor mă pui să aleg între X şi Y. De ce nu, să joc cu Argeş în cupele europene„, a declarat Alexandru Işfan la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și