Închide meniul

Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2024, 22:40

Reclamă
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!

Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB - Farul

Mihai Stoica, Gheorghe Mustață și fanii FCSB, în Ghencea / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la meciul pentru titlu FCSB – Farul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii mai au nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campionii României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului anunţă că există interes uriaş în rândul suporterilor. Aceştia vin în număr mare şi visează cu ochii deschişi la sărbătoarea de titlu.

Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul

MM Stoica a făcut un anunţ războinic şi a dezvăluit că peste 30.000 de fani şi-au cumpărat bilete pentru derby-ul cu echipa lui Gică Hagi, care este campioana en-titre.

Dragostea față de această grupare nu are limite.

Pentru 30.000 de suporteri roș’ albaștri nici vacanța de Paște nu mai are întâietate. Că sunt din București, Buzău sau Oradea (mai ales Oradea😍), nu mai contează.

Reclamă

Cei mai înflăcărați susținători ai acestei echipe vor fi prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională alături de Peluza Nord și de băieți.

Împreună am fost, suntem și vom fi puternici.

Haideți să facem un punct CA SĂ PUNEM PUNCT❗️

Reclamă 4 / 0/3

LET’S GO CRAZY ❗️❗️❗️„, a fost mesajul lui Mihai Stoica.

Cum arată acum clasamentul în play-off:

1. FCSB 46 de puncte
2. Farul Constanţa 35 de puncte
3. Universitatea Craiova 34 de puncte
4. CFR Cluj 34 de puncte
5. Rapid Bucureşti 29 de puncte
6. Sepsi 28 de puncte

Gigi Becali a anunţat ce aşteptări are pe finalul acestui sezon. A dezvăluit că va folosi titularii în ultima etapă, cu Rapid.

Dacă Domnul o să vrea să fim campioni, eu le garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă (n.r. – până la final de sezon).

Dacă vor intra doi copii cu Craiova, vor intra și cu CFR. Cu Rapid, nu. Cu Rapid va fi cea mai super selectă echipă.

Reclamă

Orice ar fi, în Giulești e ambiția suporterilor, nu mai depinde de mine. După mine era luptă dreaptă, cu toți la fel. Dar nu pot. Pentru că e ambiția suporterilor”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului

FCSB este singura echipă fără înfrângere în play-off. De un punct mai au nevoie roş-albaştrii pentru a fi, matematic, noii campioni ai României. Fanii iau cu asalt Arena Naţională pentru a sărbători titlul aşteptat de 9 ani.

Jucătorii lui Gică Hagi au pierdut, în play-off, doar cu FCSB. Constănţenii au cedat pe final, după golul marcat de Şut în minutul 82. Gică Hagi avertizează că va încerca să le strice sărbătoarea rivalilor.

Avem oxigen, pentru că suntem în play-off și de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul unește. Îi văd pe jucători foarte conectați. Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare și la București.

Obiectivul meu este să găsesc soluțiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile și trebuie să planifici totul foarte bine. Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 și sperăm ca noi să fim cei care biruim.

Meritam mai mult de la acel meci. Eu știu că am meciuri dificile de pregătit, în care putem să pierdem sau să câștigăm. Luăm fiecare joc în parte și ne luptăm”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul Vezi toate știrile
Citește și