Închide meniul

Ce a declarat Marius Croitoru, după FC Argeş – Rapid 1-1: „Am pierdut două puncte” + Ce spune despre şansele la play-off

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 decembrie 2022, 21:34

Ce a declarat Marius Croitoru, după FC Argeş – Rapid 1-1: „Am pierdut două puncte + Ce spune despre şansele la play-off

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru a oferit primele declaraţii, după ce FC Argeş a remizat cu Rapid, scor 1-1. Tehnicianul trupei din Trivale susţine că echipa sa ar fi meritat victoria, chiar dacă a fost condusă încă din minutul 2 de către giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru l-a încurcat pe Adi Mutu. FC Argeş a remizat cu Rapid, şi nu le-a dat giuleştenilor şansa de a se distanţa faţă de ocupanta locului 4, Universitatea Craiova. Ştefan Pănoiu şi Ionuţ Şerban au marcat golurile rmeizei din Trivale.

Ce a declarat Marius Croitoru, după FC Argeş – Rapid 1-1

Marius Croitoru susţine că echipa sa a prestat un joc bun în confruntarea cu Rapid. Tehnicianul susţine că golul încasat repede în meci, încă din minutul 2, nu l-a deranjat, deoarece jucătorii au avut timp să se mobilizeze.

În privinţa şanselor la play-off, Marius Croitoru a declarat că nu mai sunt multe locuri disponibile, primele patru echipe din Liga 1 vor fi cu siguranţă clasate în primele şase la finalul sezonului regular. FC Argeş se află în prezent pe locul 10, fiind la 7 puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Petrolul.

„Putem spune că este un punct meritat, dar dacă ne raportăm la ambele reprize, am pierdut două puncte. Mă gândesc la partida cu UTA, când nu meritam victoria, la meciul cu U Cluj, când puteam să pierdem. Deci există un echilibru în fotbal. Dar uşor, uşor, ne apropiem de ceea ce-mi doresc eu. Am avut ocazii, cel puţin în a doua repriză. Aşa s-a scris acest meci. E mai bine să iau gol în minutul 1, decât în minutul 90. Cred că toţi antrenorii vor să ia gol în minutul 1, după ştii ce trebuie să joci.

Reclamă

Jucătorii merită felicitaţi, puteam să întorcem rezultatul. Trebuie să facem spectacol, indferent de rezultat, suntem FC Argeş, un club mare. (n.r. şansele la play-off) Sunt 10 echipe care se bat acolo, sunt 4-5 echipe care sunt acolo. FCSB mai are o restanţă, mai rămân libere maxim 2 locuri. Oricum, cele două meciuri rămase din iarnă vor fi foarte grele. Si echipele din partea a doua se vor bate. Va fi un play-out atipic, îşi va controla toată lumea paşii”, a declarat Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

FC Argeş – Rapid 1-1. Remiză în Trivale

FC Argeş a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (0-1), duminică seara, la Piteşti, într-un meci din etapa a 19-a din Liga 1.

Rapid a deschis scorul prin Ştefan Pănoiu (2), la o ieşire greşită a portarului Alexandru Greab. A fost al patrulea cel mai rapid gol din acest sezon al Superligii, după 92 de secunde.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Andrei Şerban (60) a marcat golul egalării, după o minge respinsă greşit de defensiva giuleşteană. Gazdele au trecut pe lângă golul victoriei în min. 90+2, când Bryan Alceus a reluat din 3 metri în portarul Horaţiu Moldovan la centrarea lui Antonio Jakolis.

Cel mai rapid gol al stagiunii a fost reuşit de Alexandru Oroian, după 66 de secunde, pentru FC Hermannstadt, în partida cu Chindia Târgovişte (1-1), din etapa a doua. Al doilea a fost înscris de Vitalie Damaşcan, pentru FC Voluntari, după 67 de secunde, în meciul cu UTA de la Arad (1-1), din etapa a 18-a. Al treilea cel mai rapid gol a fost semnat de malgaşul Dorian Bertrand, pentru FC Argeş, după 79 de secunde în partida câştigată cu UTA (2-0), în prima etapă.

Ambele echipe sunt la al treilea meci consecutiv fără victorie în campionat, două egaluri şi un eşec în ambele cazuri.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și