Închide meniul

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova. Anunţ de ultimă oră + Reacţia lui Gâlcă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2024, 23:41

Reclamă
Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova. Anunţ de ultimă oră + Reacţia lui Gâlcă

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova

Andrei Ivan / Hepta

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova. Ivan a spus că mai are 3 ani de contract cu Universitatea Craiova, dar e posibil să şi plece de la echipă în cazul unei oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a vorbit şi despre plusurile pe care Costel Gâlcă le-a adus la echipă. Mai mult, Ivan e convins că Gâlcă poate aduce titlul mult dorit în Bănie.

Ce a spus Andrei Ivan despre plecarea de la Universitatea Craiova

Gâlcă a adus motivaţia, asta ne lipsea. Eu mă gândesc să ajung acasă la fetiţa mea şi la soţie şi las lucrurile să meargă. Eu zic că pot să rămân, mai am încă 3 ani, dar nu se ştie niciodată. Eu zic că se poate să luăm un trofeu, Mister poate să facă posibil acest lucru”, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

„La final nu mai contează cum câştigi, important e să mergi în cupele europene. Trăiam cu speranţa şi îmi doream să fim tot timpul concentraţi. Laurenţiu a avut două intervenţii fabuloase şi a salvat acest moment greu. Şi preisunea şi-a spus cuvântul. I-am felicitat, au avut atitudine. Au crezut în ei, în starea pe care au avut-o„, a spus şi Gâlcă.

Universitatea Craiova s-a calificat dramatic în preliminariile Conference League

Universitatea Craiova a învins echipa Universitatea Cluj, duminică, scor 6-5 în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Universitatea Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi. Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Duelul din Bănie a fost unul dramatic. Universitatea Craiova a marcat din penalty în minutul 119, prin Lyes Houri, însă U Cluj a trimis meciul la loviturile de departajare, după ce Dan Nistor a transformat un penalty în minutul 120+9. La penalty-uri, Filip Ilie a ratat ultima execuţie, iar oltenii vor evolua în primul tur preliminar din Conference League.

La loviturile de departajare, craiovenii s-au impus cu 5-4.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și