Închide meniul

Ce a spus Ivaylo Petev după ce a învins-o pe Dinamo la debutul în Liga 1. Concluzia tehnicianului

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 18:22

Reclamă
Ce a spus Ivaylo Petev după ce a învins-o pe Dinamo la debutul în Liga 1. Concluzia tehnicianului

Ce a spus Ivaylo Petev după ce a învins-o pe Dinamo la debutul în Liga 1.

Ivaylo Petev, la debutul pe banca Universității Craiova / Universitatea Craiova

Ce a spus Ivaylo Petev după ce a învins-o pe Dinamo la debutul în Liga 1! Tehnicianul celor de la Universitatea Craiova a vorbit despre victoria obținută de jucătorii săi, pe stadionul Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo a contat pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 1. Meciul de pe stadionul Ion Oblemeco, care s-a încheiat cu scorul de 1-0, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Ce a spus Ivaylo Petev după ce a învins-o pe Dinamo la debutul în Liga 1. Elvir Koljic a vorbit și el

După meciul din Bănie, Ivaylo Petev s-a declarat dezamăgit de faptul că jucătorii săi le-au oferit mult prea ușor mingea „câinilor”, care au avut o serie de ocazii de a restabili egalitatea. Totuși, antrenorul oltenilor a menționat și faptul că echipa sa și-a dorit mai mult cele 3 puncte.

„În prima repriză am jucat mai bine, am avut controlul meciului, am înscris și am mai avut două ocazii mari, dar nu am mai reușit să marcăm. O chestie care nu mi-a plăcut, în ultimele 10 minute din prima repriză nu am avut mingea. Foarte ușor am dat mingea adversarului și am făcut 7-8 greșeli în 5 minute.

În partea a doua, ne-am gândit doar la cele 3 puncte. Ne-am apărat mai mult și nu am dat posibilitatea adversarului să înscrie. Am avut câteva contraatacuri, dar nu am mai punctat. Sunt 3 puncte importante, acesta a fost obiectivul principal. Știm că avem mult de lucru. În fotbal se așteaptă greșeala adversarului. Astăzi am greșit în câteva situații ușoare”, a spus și tehnicianul oltenilor, potrivit digisport.ro.

Reclamă

De asemenea și Elvir Koljic a vorbit despre duelul cu Dianmo. Acesta a menționat faptul că încearcă să marcheze din nou pentru Universitatea Craiova, dar a vorbit și despre relația jucătorilor cu tehnicianul care a debutat în cadrul acestui meci pe banca echipei.

„Eu încerc să dau cât pot, să marchez. Pentru un atacant e cel mai important să marcheze goluri. Sper ca în meciul viitor să înscriu și să câștigăm. E bine cu domnul Petev, sunt antrenamente bune, este energie pozitivă, cred că am arătat asta și astăzi.

Dinamo e echipă bună, au jucători buni, dar cel mai important este că am obținut cele 3 puncte.”, a spus și Elvir Koljic.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Dinamo 1-0

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, în etapa a 16-a din Liga 1.

Craiovenii au deschis scorul rapid, în minutul 5, când Bancu a trimis în careu şi Danciu a înscris. În minutul 17, Alexandru Mitriţă l-a lansat pe Koljic, acesta a ajuns singur cu portarul Golubovic, dar a trimis pe lângă poartă, ratând o ocazie uriaşă, notează news.ro.

Pe final de repriză Dinamo a presat, căutând golul egalizator, dar tabela a rămas neschimbată. În repriza secundă, Dinamo a marcat, prin Goncalo Gregorio, dar după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un henţ la Hakim Abdallah.

Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 26 de puncte. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu 10 puncte, ajungând la zece înfrângeri, cele mai multe din campionat.

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 56), Screciu, Raul Silva, Bancu – Al. Creţu, Kurtic (Mateiu 65) – Danciu, A. Ivan (Roguljc 89), Al. Mitriţă – Koljic (Markovic 65).

ANTRENOR: Ivailo Petev

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin (de Moura 46), Lucas Alves, Homawoo, Amzăr – N. Roşu (I. Roşu 90), Larrucea, Ilic (Dani Iglesias 71) – Ghezali, Hakim Abdallah, Bani (Goncalo Gregorio 65).

Reclamă

ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și