Închide meniul

Ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023: „Asta îmi doresc!”. Ce a declarat înainte să plece cu CFR Cluj în cantonament

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2023, 22:38

Reclamă
Ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023: „Asta îmi doresc!. Ce a declarat înainte să plece cu CFR Cluj în cantonament

Dan Petrescu a fost amendat, după scandalul de la finalul partidei CFR Cluj - Farul

Dan Petrescu / Profimedia

S-a aflat ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023. Antrenorul lui CFR Cluj a oferit primele declaraţii în noul an. Vacanţa a fost scurtă pentru campionii României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardelenii s-au reunit şi pleacă în cantonament în Spania, la Oliva Nova. Primul amical îl au programat pe 11 ianuarie, împotriva echipei din 2. Bundesliga, Holstein Kiel.

Ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023

E clar că a fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut, asta e clar, și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit. Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic pe care băieții l-au reuşit și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine.

Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, mereu, din păcate e mică, sunt numai 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe.

Reclamă

Avem condiții excelente (n.r. în cantonamentul din Spania), cunosc locul, am fost de multe ori. Sunt condiţii excelente, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

O să fie ceva schimbări (n.r. ale lotului), dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, dar rămâne de văzut. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla 100% ce se va întâmpla„, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui CFR Cluj.

Dan Petrescu vrea eventul!

Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit ce aşteptări are de la acest sezon. Vrea eventul cu CFR Cluj, dar şi să o răpună pe Lazio în 16-imile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Să fim sănătoși cu toții, să reușim să avem rezultatele de anul trecut. În campionat să obținem ce am reuşit în ultimii cinci ani, în cupele europene să încercăm să facem o surpriză cu Lazio.

Cupa României îmi doresc să o câștigăm, pentru că nu am câștigat-o niciodată, suporterii să fie alături de noi, să fie cât mai mulți, să fie și la bine și la rău cu noi, asta ar fi fantastic”, a mai spus „Bursucul”.

CFR Cluj și-a luat atacant croat

CFR Cluj și-a luat atacant! Campioana României a anunțat transferul atacantului croat Anton Maglica.

Anton Maglica (31 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, de la APOEL Nicosia. Contractul acestuia urmează să expire în vara lui 2024.

CFR Cluj a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul croatului Anton Maglica. Jucătorul are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! Anton Maglica, atacant în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al echipei noastre!

Reclamă

Atacantul de origine croată a început fotbalul în țara natală la academia celor de la NK Osijek. La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide și a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, și Apollon Limassol. În ultimul an și jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia⚽

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și