Închide meniul
Video

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 19:20

Reclamă

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Florinel Coman, lângă autocarul FCSB-ului / AS.ro

Ce au scandat fanii FCSB-ului la Arena Naţională, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid. Ultraşii liderului din Liga 1 au luat cu asalt cel mai mare stadion din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este aproape de a deveni, matematic, campioană. De 9 ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali titlul în Liga 1.

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Toate biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului s-au vândut. Fanii roş-albaştrilor au ajuns la stadion cu două ore înainte de partidă şi au aşteptat venirea favoriţilor.

În momentul în care autocarul FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, fanii au început să strige: „Campionii, campionii, ole ole ole!„.

Mai mult decât atât, s-a declanşat isteria în momentul în care Florinel Coman a coborât din autocar. Au fost urale de bucurie, iar „Mbappe” a ridicat triumfător pumnul în aer.

Reclamă

Echipele de start la FCSB – Rapid

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Reclamă 4 / 0/3

Meciul FCSB – Rapid va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, reacţie înainte de FCSB – Rapid

Elias Charalambous a prefaţat derby-ul cu Rapid şi a declarat că jucătorii săi au în continuare foame de victorii. Acesta şi-a lăudat elevii pentru modul în care se antrenează, înaintea duelului cu marea rivală.

Jucătorii sunt înfometați. Văd asta zilnic. Să fiu sincer, sunt puțin surprins de cum se antrenează. În situația, în mod normal te mai relaxezi, având în vedere rezultate și diferența. Dar își împing singuri limitele, ca nebunii. Asta e foarte bine pentru noi.

Nu mă așteptam să avem 13 puncte, dar jucătorii au făcut diferența. Avem jucători cu caracter și sunt mândru de modul în care au arătat că vor să câștige acest campionat. Dar și surprins și foarte fericit.

Avem un obiectiv, de la începutul sezonului. Vrem să câștigăm campionatul. Sperăm să facem asta. Nu știm când se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Avem un avantaj mare. Dar trebuie să rămânem umili. Nu contează celelalte rezultate. Trebuie să fim atenți doar la ce facem noi și să jucăm la fel”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și