Închide meniul
Video

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2024, 19:20

Reclamă

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Florinel Coman, lângă autocarul FCSB-ului / AS.ro

Ce au scandat fanii FCSB-ului la Arena Naţională, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid. Ultraşii liderului din Liga 1 au luat cu asalt cel mai mare stadion din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este aproape de a deveni, matematic, campioană. De 9 ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali titlul în Liga 1.

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Toate biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului s-au vândut. Fanii roş-albaştrilor au ajuns la stadion cu două ore înainte de partidă şi au aşteptat venirea favoriţilor.

În momentul în care autocarul FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, fanii au început să strige: „Campionii, campionii, ole ole ole!„.

Mai mult decât atât, s-a declanşat isteria în momentul în care Florinel Coman a coborât din autocar. Au fost urale de bucurie, iar „Mbappe” a ridicat triumfător pumnul în aer.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start la FCSB – Rapid

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Reclamă

Meciul FCSB – Rapid va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, reacţie înainte de FCSB – Rapid

Elias Charalambous a prefaţat derby-ul cu Rapid şi a declarat că jucătorii săi au în continuare foame de victorii. Acesta şi-a lăudat elevii pentru modul în care se antrenează, înaintea duelului cu marea rivală.

Jucătorii sunt înfometați. Văd asta zilnic. Să fiu sincer, sunt puțin surprins de cum se antrenează. În situația, în mod normal te mai relaxezi, având în vedere rezultate și diferența. Dar își împing singuri limitele, ca nebunii. Asta e foarte bine pentru noi.

Nu mă așteptam să avem 13 puncte, dar jucătorii au făcut diferența. Avem jucători cu caracter și sunt mândru de modul în care au arătat că vor să câștige acest campionat. Dar și surprins și foarte fericit.

Avem un obiectiv, de la începutul sezonului. Vrem să câștigăm campionatul. Sperăm să facem asta. Nu știm când se va întâmpla, dacă se va întâmpla. Avem un avantaj mare. Dar trebuie să rămânem umili. Nu contează celelalte rezultate. Trebuie să fim atenți doar la ce facem noi și să jucăm la fel”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și