Închide meniul
Foto

Ce gest a făcut Gică Hagi după ce Marcel Bîrsan i-a anulat 3 goluri în meciul cu Rapid. Imagini uluitoare de la Ovidiu

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 22:07

Reclamă
Ce gest a făcut Gică Hagi după ce Marcel Bîrsan i-a anulat 3 goluri în meciul cu Rapid. Imagini uluitoare de la Ovidiu

Ce gest a făcut Gică Hagi după ce Marcel Bîrsan i-a anulat 3 goluri în meciul cu Rapid

Gestul lui Gică Hagi / Captură Digi Sport

Ce gest a făcut Gică Hagi după ce Marcel Bîrsan i-a anulat 3 goluri în meciul cu Rapid. „Regele” a fost total nemulțumit de centralul partidei, care a anulat mai multe goluri din acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul Constanța și Rapid reprezintă ultimul meci al anului pentru cele două formații. Meciul de la Ovidiu, din etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1, este LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce gest a făcut Gică Hagi după ce Marcel Bîrsan i-a anulat 3 goluri în meciul cu Rapid. „Regele”, protagonistul unui moment fabulos

Primul gol al celor de la Farul Constanța a fost marcat în minutul 2 al partidei, dar a fost anulat, pe motiv de offside. A urmat apoi reușita lui Artean, care a fost anulată după consultarea sistemului VAR.

În minutul 59, campioana României a mai avut un gol anulat, iar acest lucru l-a enervat la culme pe Gică Hagi. La momentul respectiv, Adrian Mazilu a înscris, dar faza a fost întoarsă, după ce oficialii din camera VAR au sesizat un fault comis de Budescu, care l-a călcat pe Săpunaru.

După această fază, Constantin Budescu a primit cartonașul galben, iar Gică Hagi a fost surprins făcând un gest uluitor. „Regelui” parcă nu îi venea să creadă ce s-a întâmplat pe teren și a fost văzut făcându-și o cruce, pe banca de rezervei a arenei de la Ovidiu. (VEZI IMAGINI ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

Ce spunea Gică Hagi, înainte de meciul cu Rapid

Gică Hagi a transmis un mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid. „Regele” a declarat că îl consideră român pe tehnicianul giuleştenilor, însă vrea ca el să fie fericit după disputa din ultima etapă de Liga 1 din acest an.

„Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește).

Reclamă 4 / 0/3

Nu suntem echipa din primăvară care a câștigat campionatul. Avem foarte mulți jucători care sunt indisponibili, foarte multe accidentări. Lotul e același, mai mult sau mai puțin, dar anul trecut nu aveam atât de mulți accidentați. Acum avem foarte mulți.

Cred că asta reprezintă una dintre cauzele pentru constanța pe care nu o avem. De-asta am ajuns în situația în care suntem, care nu e o situație dificilă.

În afară de FCSB, care consider că e în play-off mai mult sau mai puțin, o să ne batem cu celelalte echipe pentru a fi acolo. Oricine poate să se înscrie la acele locuri. Totul e foarte aproape, trebuie să fim atenți și mâine, și în această pauză, ca să putem să reglăm lucrurile”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și