Închide meniul

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid: „Îl consider român, dar eu vreau să fiu fericit!”

Viviana Moraru Publicat: 19 decembrie 2023, 16:33

Reclamă
Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid: „Îl consider român, dar eu vreau să fiu fericit!

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul - Rapid

Gică Hagi şi Cristiano Bergodi/ Hepta

Gică Hagi a transmis un mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid. „Regele” a declarat că îl consideră român pe tehnicianul giuleştenilor, însă vrea ca el să fie fericit după disputa din ultima etapă de Liga 1 din acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul va primi vizita celor de la Rapid, în etapa a 21-a din Liga 1. Meciul se va desfăşura miercuri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj savuros pentru Cristiano Bergodi, înainte de Farul – Rapid

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor de la Rapid, cât şi la adresa lui Cristiano Bergodi, înaintea duelului direct. Managerul celor de la Farul a declarat că tehnicianul italian al giuleştenilor cunoaşte foarte bine Liga 1, însă vrea ca acesta să nu se bucure după meciul direct din runda următoare.

De asemenea, Gică Hagi a mai dezvăluit că Farul nu mai este aceeaşi echipă din primăvară care a câştigat campionatul, mărturisind însă că se va bate pentru un loc în play-off, play-off în care o vede calificată, până în acest moment, doar pe FCSB.

„Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Reclamă

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește).

Nu suntem echipa din primăvară care a câștigat campionatul. Avem foarte mulți jucători care sunt indisponibili, foarte multe accidentări. Lotul e același, mai mult sau mai puțin, dar anul trecut nu aveam atât de mulți accidentați. Acum avem foarte mulți.

Cred că asta reprezintă una dintre cauzele pentru constanța pe care nu o avem. De-asta am ajuns în situația în care suntem, care nu e o situație dificilă.

Reclamă 4 / 0/3

În afară de FCSB, care consider că e în play-off mai mult sau mai puțin, o să ne batem cu celelalte echipe pentru a fi acolo. Oricine poate să se înscrie la acele locuri. Totul e foarte aproape, trebuie să fim atenți și mâine, și în această pauză, ca să putem să reglăm lucrurile”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Gică Hagi, atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad

Gică Hagi a lansat un atac dur la adresa arbitrilor după egalul cu UTA Arad. „Regele” s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a primit o lovitură de la 11 metri, dar și din cauza faptului că Larie a văzut un cartonaș galben și va lipsi la meciul din etapa următoare.

„În primul rând trebuie să marchezi pentru a câștiga, trebuie să schimbi vitezele. Dacă mergi doar cu 1 și 2 nu poți face nimic. Astăzi nu am fost proaspeți, am avut puține oportunități. Am avut și un penalty, clar, cred eu. Rivaldinho a spus că a fost atins de adversar, nu m-am uitat la fază, dar eu spun că este penalty.

Am avut ocazii puține, nu am fost noi. Am venit să câștigăm, a fost un meci foarte deschis, cu o echipă puternică pe zona centrală. Trebuia să plecăm pe margine, să atacăm spațiile, am vorbit și cu ei, dar nu s-a putut. Am făcut 2 zile pe drum, am făcut tot ce am putut. Sper să găsesc răspunsuri în zilele următoare”, și-a început Gică Hagi discursul, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și