Închide meniul

„Ce i-a lipsit lui Denis Alibec să joace la o echipă mare?” Marius Niculae a dat răspunsul imediat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2023, 16:36

„Ce i-a lipsit lui Denis Alibec să joace la o echipă mare? Marius Niculae a dat răspunsul imediat

Marius Niculae ştie ce i-a lipsit lui Denis Alibec ca să joace la o echipă mare

Denis Alibec, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

Marius Niculae ştie ce i-a lipsit lui Denis Alibec ca să joace la o echipă mare. Fostul atacant susţine că seriozitatea a fost punctul slab al fostului golgheter de la Farul, mărturisind că şi el este conştient de acest fapt, ajuns la 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec s-a transferat la începutul sezonului la Muaither, în Qatar, după un sezon petrecut la Farul, echipă alături de care a câştigat titlul.

Marius Niculae ştie ce i-a lipsit lui Denis Alibec ca să joace la o echipă mare

Marius Niculae a declarat că în sezonul trecut, Denis Alibec a fost un lider la Farul, fiind jucătorul care putea să decidă un meci. Fostul atacant a dezvăluit chiar că l-a felicitat pe Alibec pentru modul în care a evoluat în sezonul trecut.

De asemenea, „Săgeată” susţine că seriozitatea a fost cea care i-a lipsit lui Denis Alibec, acesta fiind motivul pentru care atacantul nu a evoluat la o formaţie de top din străinătate.

Marius Niculae i-a mai transmis lui Denis Alibec că trebuie să dea un randament mai bun la echipa naţională, deoarece are prea puţine goluri marcate.

Reclamă

„Seriozitatea i-a lipsit. Conștientizează și el acum, și-a dat seama, dar destul de târziu. La Farul, anul trecut, a fost un lider care a făcut diferența în multe meciuri, chiar dacă în final nu a jucat. Până acolo, a tras echipa după el. I-am și spus: Felicitări pentru ce ai făcut la Farul, dar trebuie să faci la fel și la națională.

Are patru goluri în 33 de meciuri pentru națională, ceea ce este foarte puțin. Afară, toți se uită la meciuri/goluri la un atacant. Asta înseamnă atacant: la două-trei meciuri, să dai un gol”, a declarat Marius Niculae, conform sport.ro.

Denis Alibec, criticat dur după transferul în Qatar

Denis Alibec a fost criticat, după transferul în Qatar, de la începutul acestui sezon. Florin Răducioiu consideră că atacantul s-a schimbat din momentul în care a ales să plece de la Farul, atât fizic cât și mental.

Reclamă 4 / 0/3

Răducioiu a analizat prestațiile de la națională ale lui Denis Alibec, de după plecarea de la Farul, și a ajuns la concluzia că atacantul nu mai este la fel de eficient, subliniind că acesta a ratat ocazii mari în duelul României de la Budapesta, cu Belarus.

„Şi mie mi se pare că nu mai e acelaşi Alibec de acum câteva luni, cu fotbalul din Qatar. Gică Hagi e de mare valoare, cu pregătirea de talie europeană. Mental nu mi se mai pare Alibec. Nici fizic nu l-am văzut bine…

Ochiometric nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant. A avut două, trei atacuri la Budapesta (n.r. – cu Belarus) şi trebuia să dea gol. Anul trecut a fost jucătorul campionatului. Sper să nu se automulţumească”, a declarat Florin Răducioiu, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și