Închide meniul
VIDEO

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor în prima zi la CFR Cluj: „Asta e important!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 iunie 2022, 18:42

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor în prima zi la CFR Cluj: „Asta e important!

Jefte Betancor, primul interviu la CFR Cluj

Jefte Betancor, la un antrenament pentru CFR Cluj / CFR TV

  • Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor
  • Atacantul vrea să joace în Champions League

Jefte Betancor a oferit primul interviu în calitate de jucător al lui CFR Cluj și a dezvăluit care a fost prima discuție pe care a avut-o cu Dan Petrescu. Atacantul venit de la Farul vrea să câștige toate trofeele cu echipa ardeleană și să joace în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima întâlnire cu Dan Petrescu a fost foarte bună, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important ca să câștigăm”, a spus Jefte Betancor, conform CFR TV.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Jefte Betancor în prima zi la CFR Cluj

„Sunt tare încântat să fiu aici la CFR, alături de băieți, sunt tare fericit pentru această oportunitate. CFR e cea mai bună echipă din România. În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraș tare frumos și atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să cresc?

Reclamă

Aș putea spune ca sunt jucător destul de tehnic și căruia îi place să marcheze goluri. Sunt tare fericit că am lucrat cu Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende în România și au fost foarte importanți în fotbal”, a mai spus Betancor.

Marcator a 16 goluri în stagiunea precedentă, Betancor a fost al doilea în topul celor mai buni marcatori, după Florin Tănase. Spaniolul nu vrea să rateze titlul de golgheter și anul acesta.

Reclamă

„Mi-ar plăcea să fiu cel mai bun marcator, ăsta e obiectivul meu. E important să ai dorință să joci, să te pregătești și, mai presus de orice, să ai dorința să câștigi. Mereu când joci, mintea trebuie să fie concentrată doar pe victorie. Asta e cel mai important lucru pentru mine.

Nu am model, dar mereu mi-a plăcut Ronaldinho, iar apoi Messi, Cristiano, dar ei sunt diferiți.

Vreau să câștig tot ce se poate. Campionatul, Cupa, Supercupa și să ajungem în Europa, sa jucăm în Champions League, vom încerca și vom da totul ca să ajungem acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu cunoașteam niciun jucător înainte să vin la Cluj, mi-au fost adversari și e o onoare să joc cu ei pentru că sunt campioni. Fanii trebuie să ne sprijine, să fie alături de noi pe stadion, pentru că vom da totul să câștigăm meciurile și să fim campioni”, a încheiat Betancor.

Transferul lui Betamcor la CFR Cluj a costat 250.000 de euro

Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului, scriu cei de la prosport.ro.

În iarnă, Hagi visa să obțină 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani. Ulterior, pretențiile au scăzut la 500.000 de euro, însă în urma negocierilor cu ardelenii s-a ajuns la o sumă mai mică.

Cotat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Betancor va pleca de la Farul după un singur sezon.

Gigi Becali laudă transferul lui Jefte Betancor la CFR Cluj

Gigi Becali a fost şi el interesat de serviciile lui Jefte Betancor. Patronul lui FCSB însă nu a fost dispus să plătească în schimbul jucătorului suma cerută de Gică Hagi.

Reclamă

„Cea mai bună mutare. Îmi plăcea şi mie de Jefte din toţi atacanţii din România. N-am făcut nicio ofertă pentru că nu mai dau bani pe jucători. E problema CFR-ului că s-a întărit. Nu ştim ce se va întampla în privinţa economiei”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc