Închide meniul
Foto

Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB

Reclamă

Publicat: 13 aprilie 2024, 12:43

Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB

Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar

Florinel Coman, alături de soţia lui / Colaj Instagram

Au apărut noi detalii despre ceea ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Golgheterul FCSB-ului ar urma să plece în această vară din campionatul României. A fost tentat de „şeici” cu un contract fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 26 de ani a primit o ofertă de nerefuzat, după ce a făcut cel mai bun sezon al carierei. 16 goluri şi 10 pase decisive a reuşit internaţionalul român în această ediţie a Ligii 1. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB.

Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar

Campioana en-titre din Qatar este gata să îi facă toate poftele „perlei” lui Gigi Becali. Fost jucător în Qatar la Al Sailiya, Al Kharaitiyat și Al Shahania, Vali Lazăr îl felicită pe Florinel Coman pentru decizia luată. Îl asigură că va avea parte de cele mai bune condiţii atât el, cât şi familia lui.

Florinel Coman este căsătorit cu Ioana Timofeciuc şi au împreună o fetiţă de un an şi 9 luni, pe Kasia. Internaţionalul român ar fi primit confirmări că nu va avea nicio problemă în Qatar, până să ia decizia de a bate palma cu şefii clubului.

Ar fi perfect pentru el să meargă acolo, ținând cont că are soție și fetiță și e o țară sigură, cu cele mai bune grădinițe, școli, universități din lume. Ar fi ideal pentru el, mai ales la salariul ăla.

Reclamă

Când am mers eu acolo se numea altfel, Lekhwiya Club, între timp s-a transformat în Al Duhail și a fost luată de Emir, de Al Thani. Investesc foarte mult, îl au pe Coutinho. Au avut un sezon slab. Cred că au făcut o alegere bună, Florinel este un jucător care se pliază pe campionatul de acolo

Eu spun că dacă va juca bine, dacă va juca foarte bine în Champions League Asia, poate prinde un transfer în Arabia Saudită, să câștige dublu sau triplu. Pentru el este o rampă de lansare, un campionat facil pentru el, poate face față și apoi să meargă mai departe.

Până la urmă, ce să facă? Când se va lăsa de fotbal o să vorbească medaliile din România sau banii din cont pentru viitorul familiei lui și al copiilor?

Reclamă 4 / 0/3

Când juca bine, era Mbappe de România. Când nu juca bine, era Florinel de la Brăila. Oamenii care vorbesc, dacă erau în aceeași situație ca el, alegeau la fel! Acum vorbesc doar ca să fie pe la televizor„, a declarat Vali Lazăr la digisport.ro.

Gigi Becali va primi 5 milioane de euro în schimbul lui Florinel Coman. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că „Mbappe” ar urma să încaseze, pe toată durata contractului din Qatar, aproape 10 milioane de euro!

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman

Mihai Stoica a spus că FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman. Managerul general al echipei patronate de Gigi Becali a dat detalii din interior, despre ce urmează să se întâmple la echipă.

Oficialul echipei roș-albastre a dezvăluit faptul că echipa are deja înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman. Este vorba despre Octavian Popescu, care era unul dintre preferații lui Gigi Becali.

„Am adus deja (n.r – înlocuitor pentru Coman). Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament când era cu 3 ani mai mic decât acum. El a jucat atacant lateral stânga și acolo se simte cel mai bine. În dreapta îl vom avea pe Băluță.

Avem înlocuitor pentru Coman. Octavian Popescu e înlocuitorul pentru Coman. Un jucător mai bun nu putem să găsim. Octavian Popescu va străluci dacă pleacă Florinel. Noi putem avea problema atacantului lateral stânga rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Octavian Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu.

Avem două superstaruri acum, iar unul trebuie să joace pe poziții care nu îi sunt confortabile. Cine nu înțelege cât de bun e Octavian Popescu, să se convingă la anul. A fost singurul jucător din Europa care a marcat 3 goluri din afara careului într-un timp atât de scurt, cu CFR, Dinamo și Voluntari. Când avea 19 ani, a marcat 10 goluri din poziția aia, când Florinel e accidentat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și