Închide meniul

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 20:16

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Va străluci! Un jucător mai bun nu putem găsi

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman

Colaj cu Mihai Stoica și Florinel Coman / Profimedia

Mihai Stoica a spus că FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman. Managerul general al echipei patronate de Gigi Becali a dat detalii din interior, despre ce urmează să se întâmple la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman va pleca de la FCSB în perioada de mercato din vară. Astfel, roș-albaștrii vor rămâne fără unul dintre cei mai importanți oameni.

FCSB i-a găsit deja înlocuitor lui Florinel Coman

Oficialul echipei roș-albastre a dezvăluit faptul că echipa are deja înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman. Este vorba despre Octavian Popescu, care era unul dintre preferații lui Gigi Becali.

Totuși, din cauza evoluțiilor modeste din ultima perioadă, patronul de la FCSB l-a titularizat din ce în ce mai rar pe Tavi.

„Am adus deja (n.r – înlocuitor pentru Coman). Îl avem în curte. Octavian Popescu a dat cel mai bun randament când era cu 3 ani mai mic decât acum. El a jucat atacant lateral stânga și acolo se simte cel mai bine. În dreapta îl vom avea pe Băluță.

Reclamă

Avem înlocuitor pentru Coman. Octavian Popescu e înlocuitorul pentru Coman. Un jucător mai bun nu putem să găsim. Octavian Popescu va străluci dacă pleacă Florinel. Noi putem avea problema atacantului lateral stânga rezolvată cu jucători eligibili U21. Avem Octavian Popescu, Alexandru Musi și Eduard Radaslavescu.

Avem două superstaruri acum, iar unul trebuie să joace pe poziții care nu îi sunt confortabile. Cine nu înțelege cât de bun e Octavian Popescu, să se convingă la anul. A fost singurul jucător din Europa care a marcat 3 goluri din afara careului într-un timp atât de scurt, cu CFR, Dinamo și Voluntari. Când avea 19 ani, a marcat 10 goluri din poziția aia, când Florinel e accidentat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali CONFIRMĂ plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a făcut anunțul pe care fanii echipei sale sperau să nu îl audă.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon de Liga 1, Florinel Coman are cifre de vis la echipa lui Elias Charalambous. Acesta le-a adus multe victorii roș-albaștrilor, care sunt acum lideri în campionat, la 10 puncte peste principalele contracandidate.

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florinel Coman s-a înțeles deja cu o echipă și că va pleca de la formația pregătită de Elias Charalambous în această vară. Totuși, Gigi Becali a ținut să menționeze că nu are acordul lui „Mbappe”, pentru a spune numele echipei la care acesta va pleca.

„Eu nu vă pot spune acum pentru că nu am acordul. Nu am acordul să vă spun că el va pleca. Nu vă pot spune unde, ce și cum. Da, așa știu (n.r – că Florinel Coman va pleca în vară).

El a negociat deja, dar nu vrea să spună. Le-am spus oamenilor că n-are rost acum, să fim campioni și după discutăm. (n.r. Pleacă în Bundesliga?) Nu vă pot spune pentru că nu am acordul”, a spus Gigi Becali, la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și