Închide meniul

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Motivul incredibil pentru care Nana Antwi a lipsit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 9:35

Reclamă
Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Motivul incredibil pentru care Nana Antwi a lipsit

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală

AntenaSport

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală. Unul dintre absenţi a fost Nana Antwi. Fundaşul nu a ajuns în România pentru că a pierdut avionul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără cei 4 jucători de la EURO, jucătorii celor de la FCSB au revenit din vacanţă şi au făcut vizita medicală. la vizita medicală a fost prezent şi una dintre achiziţii, Daniel Popa.

Ce jucători de la FCSB au fost prezenţi la vizita medicală

Astfel, la vizita medicală au fost prezenţi: Udrea, Rădulescu, Creţu, Panţîru, Dawa, Haruş, Miculescu, Daniel Popa, Lixandru, Pandele, Chiricheş, Toma, Băluţă, Musi, Radaslavescu, David Popa, Denis Colibăîşanu, Matyas Laszlo, Ricardo Pădurariu, Malcom Edjouma, Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

Cea mai recentă achiziţie a lui Gigi Becali, Marius Ştefănescu, a lipsit de la vizita medicală.

Gigi Becali a anunţat cum l-a transferat pe Marius Ştefănescu

Patronul FCSB-ului a recunoscut suma exactă pe care a plătit-o pentru Ştefănescu şi a avut un răspuns pentru rivalii de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu îl acuzaseră pe golgheterul lui Sepsi că nu îşi apără corect şansele cu roş-albaştrii.

Reclamă
Reclamă 4

Negocierile au fost de durată, nu dure, negocierea e cam de două săptămâni.

1.310.000 euro am plătit pentru Ștefănescu. E problema lor (n.r. – Dan Șucu și Victor Angelescu), fiecare comentează în felul lui ce vrea. Atunci a fost un comentariu urât, care nu se face.

Nu mai există așa ceva (n.r. aranjamente). Poți să mai zici de anumiți conducători, dar de jucători.. Pe vremea când se făceau aranjamente, jucătorii mai rar… fiecare face ce vrea.

Reclamă

Cred că nu mai e nevoie de comentarii, prezentări atunci când vorbim despre Ștefănescu”, a declarat Gigi Becali.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist

17:30

VIDEOPaul Aron, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 2 din Spania! Cursa de sprint e sâmbătă (15:15, AntenaPLAY)

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și