Închide meniul

Ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB: „A eşuat complet”! Ce ar urma pentru fotbalist

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 mai 2023, 14:21

Ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB: A eşuat complet”! Ce ar urma pentru fotbalist

Ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, într-un meci pentru FCSB / Profimedia Images

Iată ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a spus că nu îl va transfera definitiv pe român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul român se poate întoarce la Rakow. Există şi varianta ca echipa poloneză să vrea să îl împrumute iar pe român. Deian Sorescu are un salariu mare, pe care polonezii nu ar mai vrea să îl achite.

Ce scrie presa poloneză despre aventura lui Deian Sorescu la FCSB: „A eşuat complet”

Chiar Gigi Becali spunea că, dacă echipa poloneză ar mai vrea să îl împrumute, FCSB ar dori să îl păstreze.

Deian Sorescu se poate întoarce la Rakow. În străinătate, a eșuat complet și nu va fi cumpărat definitiv. Aventura lui Deian Sorescu cu FCSB se apropie de final. Probabil, clubul român nu îl va cumpăra pe jucătorul celor de la Rakow, astfel că fotbalistul în vârstă de 25 de ani se va întoarce în Polonia, iar clubul va trebui să se decidă ce vrea să facă cu el.

Românul a bifat 18 apariții și doar două goluri la FCSB, care a pierdut într-un mod compromițător lupta pentru campionat, motiv pentru care Sorescu nu are viitor acolo. Proprietarul clubului a dat vina pe el.

Reclamă

Sorescu are unul dintre cele mai mari salarii de la Rakow, așa că, probabil, polonezii vor dori să scape de jucător. Mulți fani ai clubului polonez subliniază însă că românul a jucat bine ori de câte ori a avut ocazia, așa că ar fi o alternativă mai bună decât Długosz”, scriu jurnaliştii polonezi de la gol24.pl.

Ce spunea Gigi Becali despre Deian Sorescu

Gigi Becali l-a criticat pe Deian Sorescu pentru evoluţia lui din Farul – FCSB 3-2, dar a recunoscut că jucătorul a ajutat echipa în acest sezon.

Deian Sorescu a jucat fundaş dreapta în meciul cu Farul, iar patronul FCSB a spus că s-a convins că el nu e fundaş, ci mijlocaş.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo… Am zis că o să intre Cordea și stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaș, eu mi-am dat seama că nu e fundaș. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm”, a declarat Gigi Becali după ce FCSB a pierdut campionatul la Constanţa.

Gigi Becali începe campania de transferuri! Primul jucător pe care e gata să îl oferteze

Gigi Becali începe campania de transferuri. Patronul FCSB îl doreşte pe Arnold Garita, atacantul lui FC Argeş.

Potrivit digisport.ro, Gigi Becali aşteaptă să vadă dacă FC Argeş va rămâne în prima ligă pentru a înainta o ofertă.

Dacă FC Argeş va rămâne în Liga 1, Gigi Becali ar putea achita o sumă de circa 350.000 de euro în schimbul atacantului camerunez.

În cazul în care FC Argeş va retrograda în eşalonul secund, Becali nu ar plăti mai mult de 150.000 de euro pentru Garita, notează sursa citată.

În vârstă de 27 de ani, Arnold Garita e evaluat de site-ul transfermarkt.com la 650.000 de euro.

Reclamă

Camerunezul a avut un sezon foarte bun în tricoul lui FC Argeş. În cele 38 de meciuri jucate pentru piteşteni, în toate competiţiile, Garita a marcat 12 goluri şi a dat o pasă decisivă.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și