Închide meniul

Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!”

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 22:49

Reclamă
Ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB! Gigi Becali a dat cărţile pe faţă: „N-a fost vorba aşa!

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării mijlocaşului de la FCSB. După ce s-a zvonit că acesta ar fi aproape de un transfer în Golf, patronul campioanei a dat cărţile pe faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut va continua la FCSB, în ciuda faptului că şi-a exprimat dorinţa de a se transfera la o altă echipă, în această perioadă.

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Adrian Şut, după anunţul plecării de la FCSB

Gigi Becali îşi dorea să obţină suma de două milioane de euro, în schimbul lui Adrian Şut. Echipa care s-a arătat interesată de transferul mijlocaşului nu a fost dispusă să ofere această sumă, astfel că mutarea a picat.

Latifundiarul din Pipera era dispus să accepte banii în schimbul lui Adrian Şut în două tranşse, însă formaţia interesată de mijlocaş a spus de asemenea „pas”.

Cu Șut nici n-a fost, a fost vrăjeală. Le-am zis să dea în două tranșe, n-a fost vorba de 4 milioane, au fost două. Le-am zis să dea două milioane în două tranșe, tot n-au dat”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Adrian Şut este titular indiscutabil la FCSB şi s-a zvonit, în această perioadă, că ar fi ajuns chiar şi pe lista turcilor de la Beşiktaş. Mijlocaşul este cotat la 2,7 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB şi a fost prezentat oficial de noua echipă. Este vorba de tânărul Dan Spătaru.

Dan Spătaru a ajuns la FCSB în vara anului 2023, sub formă de împrumut de la ACS Kids Tâmpa Brașov, pentru suma de 30.000 de euro. Adus ca o mare speranţă, Dan Spătaru nu a prins niciun minut la prima echipă a celor de la FCSB.

Reclamă

Astfel, Dan Spătaru a ajuns în Liga 3, la CS Tunari, echipă antrenată de Dan Alexa. Spătaru a fost prezentat oficial.

„Tunari a adus un fotbalist de la FCSB! Spătaru Dan a semnat cu Arsenal. Tânărul mijlocaș, de 19 ani, este noul transfer al lui Dan Alexa pentru promovare. Spătaru Dan este unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, din generația 2005. Fotbalistul de picior stâng a fost transferat în 2023 de FCSB, însă a avut ghinionul de a se accidenta.

Spătaru a debutat pentru Arsenal în victoria cu CS Păulesti. În trecut a mai evoluat pentru Kids Tâmpa Brașov, FC Brașov, FCSB și Concordia Chiajna. Îi dorim cat mai multe reușite în tricoul nostru„, a anunţat Tunari pe reţelele de socializare.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Cum l-a convins Dan Şucu pe „Dina” Grameni să semneze cu Rapid! Dezvăluirile jucătorului: „Asta mi-a spus!”

23:19

Un fost selecționer, verdict dur după ce Cristina Neagu și-a anunțat retragerea: „Nu e cea mai bună jucătoare din istoria țării”

23:07

Cristina Neagu a anunţat care este cel mai mare regret al carierei: „Era visul meu! Nu a fost să fie!”

22:38

„Hagi a fost ‘Regele’, ea e ‘Regina’!” Reacţie superbă după anunţul retragerii Cristinei Neagu: „Din altă galaxie!”

22:31

Rafael Nadal a anunțat că nu va juca la Laver Cup! Mesajul spaniolului: „Sunt foarte dezamăgit!”

21:56

VIDEODavid Popovici şi Ancuţa Bodnar, aplaudaţi la scenă deschisă! Au făcut galerie la meciul lui Dinamo din Liga Campionilor

1 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 2 FotoAdelina Chivu şi Mihai Morar prezintă X Factor România 3 Ce a putut să răspundă Toni Nadal când a fost întrebat cine este GOAT-ul între Djokovic, Nadal şi Federer 4 Alex Cicâldău a devenit cel mai bine plătit jucător din Liga 1! Salariul uriaş pe care îl primeşte la Universitatea Craiova 5 Gabi Tamaş a râs de Alexandru Mitriţă: „El e bad boy? Eu ce mai sunt? Eu am spart un termopan, el nu a făcut nimic” 6 Rangers a decis suma cu care e de acord să îl vândă pe Ianis Hagi! Problema uriaşă cu care se confruntă fiul lui Gică Hagi
Citește și