Închide meniul

Ce se întâmplă pe Arena Națională, la 12 ore după FC Voluntari – FCSB: „E un îndemn!”. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 mai 2022, 20:10

Ce se întâmplă pe Arena Națională, la 12 ore după FC Voluntari – FCSB: „E un îndemn!. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Evenimentul pregătit pe Arena Națională, la 12 ore după FC Voluntari - FCSB

Fanii FCSB, prezenți pe Arena Națională / AS.ro

Pe Arena Națională, la 12 ore după meciul FC Voluntari – FCSB din Liga 1, va avea loc un târg de adopții pentru animale, organizat de Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut chiar de Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arena Națională s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, după ce FCSB a fost „exilată” de pe cel mai mare stadion din România. S-a vorbit intens despre locul în care se va disputa „finala” pentru titlul din Liga 1, dintre FCSB și CFR Cluj. După multe zvonuri și discuții, s-a stabilit ca derby-ul play-off-ului să se joace la Buzău.

Ce se întâmplă pe Arena Națională, la 12 ore după FC Voluntari – FCSB

În weekend-ul meciului FCSB – CFR Cluj, pe Arena Națională vor avea loc pregătiri pentru un festival de muzică cu artiști internaționali.

Totuși, FCSB va mai juca un meci pe Arena Națională până la finalul sezonului. Partida cu FC Voluntari, din deplasare, se va juca pe stadionul de 55.000 de locuri, din cauza indisponibilității arenei obișnuite a ilfovenilor.

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB se va juca sâmbătă, 14 mai, de la ora 20:00. La 12 ore după încheierea partidei, Primăria Capitalei va organiza un târg de adopții pentru animale. Nicușor Dan, edilul Bucureștiului, a invitat toți pasionații de câini și pisici pe Arenă, într-o postare publicată în mediul online.

Reclamă

„Dragi iubitori de animale, vă invit duminică, 15 mai, începând cu ora 10.00, la o ediție specială a târgului de adopții organizat de Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Nicușor Dan, apel către bucureșteni: „E un îndemn!”

‘Adoptă la Arenă’ e un îndemn și un mesaj pentru toți iubitorii de căței și pisici, care vor să aibă un prieten pentru ei și familiile lor. Animalele din adăposturile ASPA sunt bine îngrijite de colegii noștri, însă ele au nevoie de afecțiune, de o casă, de o familie.

Haideți pe Arena Națională să vedeți animalele de companie, să discutați cu medicii veterinari și cu specialiștii care vor fi alături de noi, să vedeți numerele speciale de dresaj, dar și alte surprize pe care le-am pregătit.”, a anunțat Nicușor Dan, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău! Anunțul lui Mihai Stoica

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Recomandări
  • Ce se întâmplă pe Arena Națională, la 12 ore după FC Voluntari – FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și