Închide meniul

Ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB: „Un singur lucru i-a zis!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2023, 11:32

Ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB: „Un singur lucru i-a zis!

Ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB

Leo Strizu, alături de Mihai Pintilii / Profimediaimages

S-a aflat ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB. Fostul tehnician a dezvăluit că a vorbit cu cel care se ocupă de pregătirea jucătorilor roş-albaştrii, atunci când şi-a dat demisia, şi i-a transmis să aibă mai mult curaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a demisionat din funcţia de antrenor principal la FCSB, după victoria cu Petrolul, din urmă cu câteva runde. Acesta a dezvăluit că cel care l-a determinat să ia această decizie a fost Mihai Stoica.

Ce sfat i-a dat Leo Strizu lui Mihai Pintilii, atunci când a plecat de la FCSB

Leo Strizu a vorbit despre Mihai Pintilii, după plecarea de la FCSB. Acesta a dezvăluit că nu-l cunoştea pe „Pinti” atunci când a fost adus pe banca roş-albaştrilor, însă ulterior s-a convins de caracterul său extraordinar.

Totodată, Strizu l-a sfătuit pe Pintilii să aibă mai mult tupeu de afirmare, deoarece are calităţile necesare pentru a deveni un antrenor bun.

Pe Pintilii nu-l cunosc de mult timp, am avut ocazia să ne cunoaștem acum mai bine. Este un caracter foarte bun, poate o să devină și un antrenor foarte bun. Un singur lucru i-am zis: nu mai lăsa capul jos și ia-ți un pic de curaj, să ai tupeu. Dacă mă ascultă, foarte bine. Dacă nu, foarte bine”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

Reclamă

Leo Strizu, noi dezvăluiri despre relaţia cu Mihai Stoica de la FCSB

Leo Strizu a făcut noi dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o cu Mihai Stoica, pe vremea când era antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB. Acesta a declarat că managerul general al roş-albaştrilor vrea să deţină controlul la trupa din Berceni, fiind singurul care comunică în mod constant cu patronul echipei, Gigi Becali.

„Controlează absolut tot. Tot ce e la bază, tot ce e la echipa mare. Și această funcție de șef pot să o discuți. Nici cu cel mai mare dușman al meu, nu aș fi procedat cum a făcut-o MM.

Putea să zică: ‘Hai să stabilim un program în care nu te vreau aproape de echipă’. Eu nu pot să las capul în jos când are ceva de spus, știe că mă contrazic, mai ales când am dreptate. Din punct de vedere fotbalistic. Nu poate să aibă dreptate în fața unor antrenori care au jucat fotbal, unor jucători. Înveți, dar e greu să te contrazici cu unul care a trecut prin fenomen.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul de la Botoșani din Cupă au fost păreri despre anumiți jucători tineri, care au evoluat. Oricine vorbește și nu este de acord cu el… îți spune: „Ce, tu te pricepi la fotbal?”. Mi-a zis și mie! Ceea ce a creat el, această funcționare, ceea ce se întâmplă la Berceni… având unul ca Strizu, îi știrbește din personalitate, nu dă bine. E singurul care comunică cu Gigi! Gigi sună pe oricine. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Ce se întâmplă la echipă, doar MM îi comunică. Cum vrea el: și dezbracă, și îmbracă.

Putea să îmi spună: ‘Ăsta ești tu, nu e loc pentru amândoi, chiar dacă tu nu ai responsabilitate, dar prezența ta nu îmi face bine’. Atunci înțelegeam foarte bine situația. Și-a creat o anumită șmecherie”, a declarat Leo Strizu, conform gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și