Închide meniul

Ce spune Dusan Uhrin despre prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. Discuţia purtată cu liderii DDB înaintea returului cu U Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2022, 14:03

Ce spune Dusan Uhrin despre prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. Discuţia purtată cu liderii DDB înaintea returului cu U Cluj

Dusan Uhrin a vorbit despre prima pe care o poate încasa Dinamo dacă se salvează de la retrogradare

Dusan Uhrin speră să o salveze pe Dinamo de la retrogradare / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Dinamo joacă pe o primă uriaşă returul cu U Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Dusan Uhrin a avut o primă reacţie după ce s-a aflat care este prima promisă dacă Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” pot încasa 75.000 de euro dacă o înving pe U Cluj şi rămân în Liga 1. Alb-roşiii au cedat cu 0-2 în manşa tur a barajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a recunoscut că a purtat o discuţie cu anumiţi lideri ai fanilor, din DDB, dar asigură că orice beneficiu financiar trebuie trecut în plan secund în acest moment.

Dusan Uhrin, anunţ despre prima pe care o poate încasa Dinamo dacă se salvează de la retrogradare

Am vorbit cu fanii şi cu câțiva lideri de la DDB. E normal din partea lor să ne pună presiune, vor să vadă echipa în Liga 1 şi sezonul viitor. E o perioadă dificilă, nu ştiu dacă e cea mai grea din cariera mea. Pentru mine, în aceste moment, nu banii joacă. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani. Nu e vorba despre bani, ci despre atitudine. E frumos să avem bani, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Eu nu mă gândesc nicio secundă la aşa ceva, trebuie să îi întrebaţi pe jucători.

Reclamă

Eu vreau să ajut Dinamo. Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat. Sunt dezamăgit pentru ceea ce s-a întâmplat la ultimul meci. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul cu U Cluj. Mereu am lucrat sub presiune aici„, a declarat Dusan Uhrin la conferinţa de presă.

Dinamo are nevoie de o „remontada” istorică pentru a depăşi cel mai dificil moment din istoria clubului. Meciul decisiv, de pe arena din Ştefan cel Mare, va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, s-au strâns deja 75.000 de euro care vor fi împărţiţi fotbaliştilor şi staff-ului tehnic dacă Dinamo va rămâne în Liga 1. DDB contribuie cu cei mai mulţi bani. Asigură o treime din sumă! Nici Nicolae Badea nu s-a lăsat mai prejos şi a pus pe masă 20.000 de euro. Chiar şi Răzvan Zăvăleanu contribuie cu bani din propriul buzunar.

Cine sunt dinamoviştii care au promis o primă de 75.000 de euro:

Sursa citată anterior anunţă că şi jucătorii de la U Cluj se pot îmbogăţi dacă promovează. Titularii au stipulate în contract prime care ajung chiar şi la 20.000 de euro de om.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea, strigăt de luptă înaintea barajului Dinamo – ”U” Cluj

Fostul preşedinte al grupării din Ştefan cel Mare a fost deranjat de declaraţia lui Erik Lincar, antrenorul ardelenilor, care a spus că și-ar fi dorit ca echipa sa să învingă cu cel puțin 4-0.

Erik Lincar a făcut o greșeală cu declarația pe care a dat-o. A spus că îi pare rău că nu au dat 3-4 goluri. I-aș punea declarația pe un perete mare la ședință. Dacă nici o jignire mai mare ca asta nu te motivează… să n-ai puțină mândrie?

Băi fraților, de la ora 21:00, când fluieră arbitrul, ia să vedem cum e cu 3-4. Greșesc, mă ridic, merg mai departe, dar ambiția nu poate să mi-o ia nimeni. Chiar în halul acesta, cu sute de meciuri în Liga 1 și să mă retrogradeze U Cluj, echipă de Liga 2?”, a declarat Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”