Închide meniul

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB. De ce exclude înlocuirea lui Toni Petrea cu Mirel Rădoi

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 11:47 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 0:22

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB. De ce exclude înlocuirea lui Toni Petrea cu Mirel Rădoi

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Gigi Becali îl poate aduce la FCSB pe Nicolae Dică / Colaj Hepta

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB. Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB, iar Gigi Becali a vorbit despre viitorul antrenor al vicecampioanei. Din informaţiile Antena Sport, Nicolae Dică este pe punctul de a reveni la gruparea din Berceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start de sezon de coşmar. În campionat a remizat cu nou-promovata U Cluj şi a fost învinsă de Rapid, iar în Conference League a suferit un rezultat ruşinos cu Saburtalo, scor 0-1.

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

Reclamă

Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Finanţatorul lui FCSB ia în calcul să aştepte chiar şi 30 de zile până să numească un nou antrenor. Exclude varianta de a-i aduce pe Mirel Rădoi sau Leo Grozavu.

Cine e Grozavu? Nu e vreun antrenor. Ţine echipa în mână, dar înjură jucătorii. Eu nu permit asta. Nu aţi văzut? Nici ciobanii nu înjură sau fumează. Nu au voie la stână să înjure şi să fumeze. La mine muncitorii

Mirel se alintă, ce conflict să am eu cu finul meu? El râdea când l-am luat în braţe. El are un narcisism şi vrea să dea pe altcineva vina când se întâmplă ceva. N-am avut cu el… el a început. Eu nu! Eu am spus cum îl credeam eu orgolios, până la urmă s-a demonstrat că are demnitate şi a plecat. Cu Mirel nu am cum să mă cert. M-am certat cu Hagi când eram nebun, nu mă mai cert eu cu finii şi cu naşii mei„, a mai spus patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Petrea după Rapid – FCSB 2-0

Un meci echilibrat, faţă de ultimele două jocuri, am avut o exprimare mai bună, dar am luat douî goluri uşoare. Repriza a doua, am intrat mai bine, am avut ocazii, dar Rapid a arătat că este o echipă experimentată, a rupt jocul. Trebuia să schimbăm ceva, a trebuit să fac patru schimbări, Bouhenna a acuzat o accidentare. Am trimis jucători pe posturile lor, aveam nevoie de viteză.

Din păcate, s-a accidentat şi Olaru. Nu doar fundaşii au pierdut acest joc. Nu stau să fac analiză fiecăruia în parte. Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Dawa l-a pierdut din marcaj pe Dugandzic, care a avut o execuţie de atacant veritabil. Din moment ce am marcat un singur gol în trei meciuri, şi acela din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Vorbesc cu jucătorii şi căutăm soluţii pentru a ieşi din această situaţie”, a spus Petrea, imediat după eşecul cu Rapid, scor 0-2.

Pentru FCSB, urmează un meci care poate fi decisiv pentru acest sezon, returul cu Saburtalo, din Conference League. O eliminare ruşinoasă din Europa ar însemna o lovitură teribilă pentru roş-albaştri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF