Închide meniul

Ce stă în calea ieşirii lui Dinamo din insolvenţă! Andrei Nicolescu a făcut anunţul pentru „câini”

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 8:51

Reclamă
Ce stă în calea ieşirii lui Dinamo din insolvenţă! Andrei Nicolescu a făcut anunţul pentru „câini

Ce stă în calea ieşirii lui Dinamo din insolvenţă

Andrei Nicolesuc, înaintea unui meci / Profimedia

Andrei Nicolescu a dezvăluit ce stă în calea ieşirii lui Dinamo din insolvenţă. Administratorul special al „câinilor” a transmis faptul că echipa mai are un singur proces până la traversarea acestei probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se află la a doua insolvenţă din istoria clubului. În acest sezon, în cazul în care vor ocupa un loc de cupe europene sau vor câştiga Cupa României, „câinii” nu vor putea participa în competiţiile europene, din cauza insolvenţei.

Ce stă în calea ieşirii lui Dinamo din insolvenţă

Andrei Nicolescu a transmis că Dinamo mai are un singur proces, cu Vasile Şiman, pentru a putea ieşi din insolvenţă. „Câinii” se judecă cu fostul patron de la Sportul Studenţesc privind transferul lui Ionuţ Şerban, din urmă cu 11 ani. La momentul respectiv, mijlocaşul a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, iar lui Şiman i-a fost promis un milion de euro, pentru un viitor transfer al jucătorului.

Andrei Nicolescu a mai subliniat faptul că Dinamo nu mai are datorii şi de asemenea este un club care produce.

„Mai avem doar dosarul cu domnul Șiman, pe 14 octombrie, va fi cu cale de atac, să vedem dacă se va rezolva. Din ce am înțeles acea creanță este făcută înainte de prima procedură de insolvență. Apoi a fost și o perioadă în care fotbalistul nu a avut contract, să vedem.

Reclamă
Reclamă

Nu avem datorii, totul este plătit la timp. Dinamo nu a găsit bani, este vorba de proiect, de unii aomeni care s-au alăturat acestui proiect și care încearcă să readucă Dinamo unde era. Lucrurile s-au stabilizat acum un an, avem bani, dar nu toți care ne trebuie.

Dinamo produce, nu trebuie susținut 100 %. Dinamo vinde, are ticketing, contracte de branding. În proiectul pe care l-am pus inițial pe masă mai trebuiau 12 milioane de euro în 3 ani, în afară de acele venituri.

Acum investițiile sunt undeva la 7.500.000 euro, anul trecut și anul ăsta, ele sunt făcute pentru a stabiliza clubul”, a declarat Andrei Nicolescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Dinamo, aproape de un nou transfer! Anunţul lui Andrei Nicolescu

Dinamo e aproape de un nou transfer. Administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, a anunţat că Dinamo negociază cu un fundaş stânga.

Dinamo vrea să suplinească plecarea lui Costin Amzăr, care a fost împrumutat la gruparea Al-Nasr, din Emiratele Arabe Unite. Amzăr a şi debutat la echipa din Emirate. Al-Nasr a obţinut împrumutul lui Amzăr pentru suma de 150.000 de euro. Fundaşul stânga, în vârstă de 21 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 350.000 de euro.

„Amzăr nu a fost vândut încă. El face obiectul unui împrumut. Anul trecut a jucat și Bordușanu acolo. Avem discuții și cu un fundaș stânga de meserie. El e un jucător liber de contract. Vedem dacă se vor concretiza lucrurile.

E un jucător străin. Noi am găsit puține opțiuni din România. Noi am căutat jucători români. Nu s-au mulat pe sistemul nostru”, a declarat Andrei Nicolescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:58

Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!”. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul”

10:56

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă

10:19

„Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

10:04

„Nu are viaţă, ar putea avea o criză!” Prin ce trece Kylian Mbappe, după transferul răsunător la Real Madrid

9:48

Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool

9:46

Pep Guardiola, tot mai aproape de a pleca de la Manchester City! Cel mai important om din club renunță la proiectul șeicilor

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și