Închide meniul

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2. Sunt şi buni de plată!

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 februarie 2024, 15:40

Reclamă
Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, după ce au fost eliminaţi în FCSB – FC Botoşani 3-2. Sunt şi buni de plată!

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru

Nana Antwi şi Darius Olaru, eliminaţi în FCSB - FC Botoşani 3-2 / Colaj Orange Sport/Hepta

LPF a anunţat ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru, cei doi jucători de la FCSB care au fost eliminaţi în victoria cu FC Botoşani, scor 3-2, din etapa a 27-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul dreapta ghanez, care a primit cartonaş roşu în minutul 18, a scăpat cu o singură etapă de suspendare. Va lipsi numai în meciul cu FC Voluntari, care va fi joi, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce suspendări au primit Nana Antwi şi Darius Olaru

În schimb, căpitanul liderului din Liga 1 va sta două etape şi va avea de plătit nu mai puţin de 3.000 de lei. Golgheterul roş-albaştrilor va rata atât partida cu FC Voluntari, cât şi cea cu Petrolul. Va putea juca în ultimul meci din sezonul regulat, în derby-ul din deplasare cu Rapid.

FC FCSB vs AFC Botoșani – Eliminări Antwi Nana Kwame(gazde), Kaprof Juan Cruz(oaspeți), Olaru Darius Dumitru(gazde) – În temeiul art. 63.1.e din RD, se sancționează jucătorul Antwi Nana Kwame (gazde) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Olaru Darius Dumitru (gazde) cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 3.000 lei.

Reclamă

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul Kaprof Juan Cruz (oaspeți) cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei„, se anunţă în comunicatul lpf.ro.

„Centralul” partidei i-a eliminat pe Nana Antwi şi pe Darius Olaru după ce a primit indicaţii din cabina VAR.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Marianei Trandafir

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Marianei Trandafir, după FCSB – FC Botoșani. Patronul roș-albaștrilor a criticat delegarea Marianei Trandafir în cabina VAR la meciul de pe Arena Națională. Mariana Trandafir l-a chemat de câteva ori la monitor pe centralul Buși, într-un meci cu trei cartonașe roșii.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul FCSB i-a transmis lui Mariana Trandafir să se lase de arbitraj sau să se rezume numai la fotbalul feminin, fiind de părere că aceasta nu avea cum să întoarcă deciziile centralului.

Arbitrul ăsta mie îmi place foarte mult. Un om extraordinar. Pe fața lui se vede că e om bun. El va ajunge arbitru. E adevărat că speculează faptul că e om bun. Întotdeauna oamenii buni sunt puțin călăriți. Dar Dumnezeu îl va ajuta, el va fi mare arbitru. El, săracul, nu are nicio vină. Are o mică vină, dar se greșește și nu sunt supărat. A fost fault înainte de două ori la Șut, și cu genunchiul în gambă, și cu piciorul îi pune piedică. De vină a fost femeia de la VAR. Nu sunt supărat nici pe aia, că aia e sora mea, se împărtășește în biserică și nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtășesc niciodată. Numai că îi dau un sfat. Vrea să împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere la biserică?

Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze bărbații. Și o va ajuta Dumnezeu, că știe ea la ce mă refer, că ea vine la biserică la noi (n.r. la bază). Dar vezi ce chestiune? Cum să mai apară ea acum acolo? Deși nu e supărat nimeni. Vine femeia la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. Asta este, a greșit și ea. Numai că este o greșeală de două ori. Am văzut la Nana.

Bă, ce înseamnă roșu? Înseamnă minge în control. Bă, unde era mingea în control? Mingea era în control la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea? Cum era ăla în control? Vine o femeie și zice că e roșu. Bă, esti nebun la cap? Lasă, mă, femeile la femei și bărbații la bărbați. Ați înnebunit cu toții? Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor. Ea, săraca, nu-și dă seama că n-are voie să intervină peste bărbat”, a declarat Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și