Închide meniul

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu! Gigi Becali a spus totul

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 13:16

Reclamă
Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu! Gigi Becali a spus totul

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu. Patronul roş-albaştrilor este convins că echipa sa va „defila” în Liga 1, după ce s-a întărit în compartimentul ofensiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a transferat pe Dorin Rotariu, jucător care ultima dată a evoluat la Atromitos. Acesta a semnat un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă două.

Ce urmează la FCSB, după transferul lui Dorin Rotariu | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali s-a declarat euforic, după transferul realizat în această perioadă. Patronul de la FCSB consideră că şi-a întărit echipa, deoarece consideră că avea nevoie de un atacant, iar Dorin Rotariu poate îndeplini acest rol.

De asemenea, Gigi Becali a declarat că FCSB va câştiga la pas următoarele meciuri din Liga 1, iar jucătorii săi de atac vor marca cel puţin trei goluri în fiecare partidă.

„Noi de asta duceam lipsă, de un atacant. Prea multe ocazii și nu marcam. Acum asta nu aveam, acum la fiecare meci o să marcăm câte 3-4 goluri. Și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire. Deja mâine la antrenament”, a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă

FCSB este pe primul loc în Liga 1, cu 29 de puncte, acumulate după 12 runde disputate. CFR Cluj este pe locul secund, la trei puncte distanţă de roş-albaştri. După pauza datorată echipelor naţionale, trupa lui Elias Charalambous se va duela cu Voluntari, pe teren propriu.

Gigi Becali, anunț despre Dorin Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Dorin Rotariu va debuta în tricoul echipei „roș-albastre” la partida cu FC Voluntari, care este programată pe data de 22 octombrie, de la ora 21:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Păi da eu v-am spus că am nevoie neapărat de unul sau doi atacanți. Acum, dacă s-a ivit ocazia asta cu Rotariu e și un mare avantaj că nu mai așteptăm. Mai avem încă nouă etape de jucat până la transferuri, îl avem acum. Eu am spus că în iarnă, dar dacă am posibilitatea să îl iau de acum și să și joace, că poate juca, e mult mai mare avantajul.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, gata, nu îmi mai e teamă, în astea nouă etape putem să luăm un avans de 15 puncte. Va fi atacant, el joacă toate posturile, vârf împins, al doilea vârf și extremă dreapta. El va juca atacant, că o să fie vârf, că o să fie extremă dreaptă, o să vadă antrenorii la antrenamente, dar cert e că se va începe cu el meciul de la Voluntari.

Eu am vrut tot timpul să îl iau pe Roti, dar nu am putut atunci. Da, 20.000 de euro lunar e salariul. Noi duceam lipsă de atacant, prea multe ocazii și nu marcam, acum o să marcăm 3-4 goluri la fiecare meci. Nu îl prezentăm, și-a luat mașina, și-a luat apartamentul în primire, deja mâine la antrenament, ce să mai prezentăm?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și