Închide meniul

Cei doi jucători de la FCSB pe care Neluţu Varga a pus ochii: „La noi e mai multă presiune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 decembrie 2022, 23:03

Reclamă
Cei doi jucători de la FCSB pe care Neluţu Varga a pus ochii: „La noi e mai multă presiune!

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

Cei doi jucători de la FCSB pe care Neluţu Varga a pus ochii. Este vorba de Tavi Popescu şi de Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi şi-a manifestat admiraţia faţă de cei doi, Neluţu Varga exclude o încercare de a-i transfera la CFR Cluj. Patronul campioanei nu crede că Tavi Popescu s-ar adapta stitlului lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

Cei doi jucători de la FCSB pe care Neluţu Varga a pus ochii

„De la FCSB îmi place Tavi Popescu. E un jucător care promite, dar nu știu dacă s-ar potrivi la jocul nostru. La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală. Interesant este și Compagno, dar cred că avem oportunități mai interesante de afară”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare de la CFR Cluj

Neluţu Varga, dezvăluiri uluitoare din interiorul celor de la CFR Cluj. Patronul campioanei a anunţat că erau salarii şi de aproape 50.000 de euro.

Eu când auzeam că la Steaua (n.r. – FCSB) sunt salarii de 7.000, de 10.000 de euro, de 5.000, eram șocat! Nu-mi venea să cred.

Reclamă

La CFR nu exista contract sub 15.000 de euro pe lună. Și rezerva rezervelor era plătită regește. Aveam rezerve ca Sigurjónsson cu 48.000 de euro pe lună! Șocant! Acum am îndreptat lucrurile”, a spus Neluţu Varga pentru sursa citată.

Dan Petrescu, contract „pe viață” la CFR Cluj! Anunțul lui Neluțu Varga

Neluțu Varga a anunțat că Dan Petrescu va semna prelungirea contractului cu CFR Cluj. Noul contract al „Bursucului” în Gruia se va întinde până în 2029, după cum a afirmat patronul clujenilor.

Neluțu Varga s-a declarat mulțumit de evoluția lui CFR Cluj din acest sezon, motiv pentru care i-a propus prelungirea contractului lui Dan Petrescu. Patronul clujenilor a dat uitării disputa intensă avută cu „Bursucul” în urmă cu câteva luni, și încercarea de a-l demite, și i-a propus să rămână în Gruia până în 2029.

Reclamă 4 / 0/3

Neluțu Varga a mai afirmat că mai rămâne doar ca Dan Petrescu să-și pună semnătura pe contractul oferit, însă acest fapt este ca și făcut, anunță patronul.

„Asta este! Am terminat anul pe locul doi, dar suntem în grafic. Mă întrebați dacă Dan a semnat? Dan Petrescu nu a semnat încă prelungirea, dar nu mă mai întrebați de treaba asta că lucrurile sunt clare între noi.

Trebuie ca Dan Petrescu să își mai pună doar semnătura pe contract. Este doar o formalitate, iar el va semna sută la sută cu CFR Cuj. Deja avem acordul lui verbal. Suntem înțeleși. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029. Eu deja consider acest lucru”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Dan Petrescu a scris istorie pe banca lui CFR Cluj. „Bursucul” și-a început cel de-al treilea mandat în Gruia la startul acestui sezon. Pe banca clujenilor, tehnicianul a câștigat 4 titluri de campion în Liga 1 (2018, 2019, 2020 și 2022) și a obținut trei calificări în primăvara europeană.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și