Închide meniul

CFR Cluj a mai realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah! Noile speranțe ale campionilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 martie 2023, 17:36

CFR Cluj a mai realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah! Noile speranțe ale campionilor

CFR Cluj - FC Argeş e live text pe as.ro

Profimedia

CFR Cluj a mai realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah! Campioana României a adus trei jucători africani la echipă, cu speranța că vor face diferența la echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o etapă desfășurată din play-off-ul Ligii 1, campioana en-titre ocupă locul secund, cu 33 de puncte, la 2 lungimi în spatele liderului Farul.

CFR Cluj a mai realizat trei transferuri pe modelul lui Emmanuel Yeboah! Noile speranțe ale campionilor

CFR Cluj i-a adus pe Emmanuel Mensah de la Young Apostles, pe Gaddo Aboubakar de la MSK Zilina și pe Razak Abdullah de la Hearts of Lions, anunță ghanasoccer.net.

Cele 3 transferuri au fost realizate după modelul Emannuel Yeboah. Tânărul atacant a fost adus la Cluj în primăvara anului trecut. După ce a reușit să-i impresioneze pe ardeleni la echipa a doua, Dan Petrescu l-a luat la prima echipă..

Dintre cele trei speranțe aduse, Emmanuel Mensah este considerat cel mai important fotbalist. Acesta a impresionat în liga a doua din Ghana.

Reclamă

Neluţu Varga, întrebat dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj: „Probabil că va fi un briliant”

Neluţu Varga a fost întrebat, direct, dacă îl vrea pe Adrian Mazilu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a recunoscut că îl urmăreşte cu atenţie pe atacantul care încântă sub comanda lui Gică Hagi la Farul.

Finanţatorul lui CFR Cluj nu se gândeşte la transferuri până la finalul acestui sezon. Speră ca Dan Petrescu să aducă, în Gruia, al şaselea titlu la rând. Chiar Mazilu îi poate spulbera visul, dacă va continua să facă show în tricoul liderului Ligii 1.

Adrian Mazilu are evoluţii extrem de apreciate. Atacantul de 17 ani a înscris deja 5 goluri în această ediţie de campionat. A marcat un gol şi în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta și abia apoi probabil că va fi un briliant. Așa cred eu. Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potențial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aia ne gândim și la transferuri.

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită și selectează jucătorii pentru noi își fac raportul, își fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a declarat Neluţu Varga la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și