Închide meniul

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii! Atacantul de titlu pe care l-a adus Neluţu Varga

Bogdan Stănescu Publicat: 19 ianuarie 2024, 20:35 / Actualizat: 21 ianuarie 2024, 23:27

Reclamă
CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii! Atacantul de titlu pe care l-a adus Neluţu Varga

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii

Peter Michael, în tricoul lui CFR Cluj / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii, Peter Michael. Atacantul nigerian a fost adus de la echipa finlandeză Vaassan Palloseura (VPS).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peter Michael a venit la ardeleni după ce a obţinut cifre extraordinar de bune la gruparea din prima ligă finlandeză.

CFR Cluj a prezentat oficial cel de al 5-lea transfer al iernii!

”Bun venit, Peter Michael!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Vaasan Palloseura au ajuns la un acord privind transferul atacantului Peter Michael.

Atacantul nigerian în vârstă de 25 de ani a evoluat în Norvegia la echipe ca Vålerenga, Skeid, Grorud, Øygarden și Sogndal iar, din martie 2023, a jucat în prima ligă a Finlandei, la Vaasan Palloseura. În tricoul celor de la VSP, Michael a bifat 32 de partide în care a marcat 19 goluri și a fost autorul a 7 pase decisive.

Reclamă

În cele 119 meciuri din carieră, Michael și-a trecut numele pe tabelă de 45 de ori, arătându-și calitățile excelente de marcator.

Îi urăm bun venit în familia noastră și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a transmis CFR Cluj pe contul său de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Peter Michael are o statistică incredibilă: a marcat în 12 meciuri la rând!

Peter Michael vine de la gruparea finlandeză Vaasan Palloseura (VPS). Până să meargă în Finlanda, a evoluat la mai multe echipe din Norvegia, printre care şi Valerenga. Aceasta l-a deţinut la un moment dat, dar l-a împrumutat în mai multe rânduri.

Potrivit fanatik.ro, Peter Michael a fost propus la CFR Cluj de către impresarul lui Nana Boateng. El se află într-o formă bună, în ultimul sezon marcând 19 goluri pentru VPS, în 32 de meciuri disputate. Totodată, a dat şi 7 pase decisive.

Site-ul transfermarkt.com îl cotează pe Peter Michael la 500.000 de euro. El vine cu o statistică incredibilă la ardeleni. Anul trecut, în perioada 23 iulie 2023 – 1 noiembrie 2023, a bifat o serie de 12 meciuri consecutive cu gol marcat!

Omar El Kaddouri a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CFR Cluj! Avertisment pentru FCSB: „Cupa și campionatul!”

Omar El Kaddouri a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CFR Cluj. Marocanul este marea lovitură a iernii pe care a dat-o Neluțu Varga pe piața transferurilor. În vârstă de 33 de ani, a jucat la Napoli și are peste 100 de meciuri în Serie A.

El Kaddouri are un CV extraordinar și a oferit primul său interviu după ce a semnat cu gruparea din Gruia. A anunțat că Andrea Mandorlini și fostul său antrenor de la PAOK, Răzvan Lucescu, l-au făcut să accepte propunerea de a juca în Liga 1.

CFR este o echipă mare în România, este o echipă care își dorește să câștige fiecare competiție, iar asta este foarte important pentru mine. Inclusiv antrenorul, care este italian, îl cunoșteam dinainte, și asta a cântărit foarte mult la această decizie.

Toți oamenii cu care am vorbit mi-au spus lucruri bune despre această echipă. Chiar și fostul meu antrenor, Răzvan Lucescu, după ce l-am întrebat, mi-a spus clar să vin, așa că iată-mă aici!”, a declarat Omar El Kaddouri.

Reclamă

Chiar dacă nu a mai jucat niciun meci oficial de șase luni, El Kaddouri anunță că este nerăbdător să debuteze la CFR Cluj. A transmis un mesaj de luptă pentru rivalele din campionat. E gata să contribuie la detronarea FCSB-ului și să câștige eventul cu ardelenii.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” Vezi toate știrile
Citește și