Închide meniul

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea! Ioan Varga a confirmat negocierile

Alex Masgras Publicat: 4 iulie 2023, 19:13

Reclamă
CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea! Ioan Varga a confirmat negocierile

Daniel Bîrligea, după ce a fost convocat la naţionala României

Daniel Bîrligea, după ce a fost convocat la naţionala României

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea! Ioan Varga, patronul echipei din Gruia, a confirmat negocierile cu o echipă din Italia pentru atacantul de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, echipa care îl vrea pe Bîrligea este Parma, formaţie din Serie B la care mai evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Birligea! Neluţu Varga a confirmat negocierile

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj nu a vrut să dezvăluie numele echipei din Italia care a făcut o ofertă concretă pentru Birligea. Cu toate acestea, Varga a declarat că nu se poate realiza transferul în acest moment, din cauza ofertei făcute de echipa din Serie B, dar negocierile vor continua:

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Birligea, nu vă pot spune numele echipei, pentru că nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia.

Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

Reclamă

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Ioan Varga nu e de acord cu oferta primită pentru Birligea

Potrivit sursei citate mai sus, Parma vrea să ofere un milion de euro pentru împrumutul lui Birligea în sezonul 2023/24, urmând să plătească celelalte 6 milioane de euro în cazul în care se va realiza transferul definitiv, variantă cu care Varga nu este de acord.

Patronul celor de la CFR Cluj vrea să primească 3 milioane de euro pentru împrumutul lui Birligea, urmând ca celelalte 4 milioane să ajungă în conturile echipei din Gruia dacă se va realiza transferul. Potrivit transfermarkt.com, Birligea este cotat la 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul în care Parma şi CFR Cluj se vor înţelege, Daniel Birligea va putea fi urmărit în noul sezon în Serie B, campionat care va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și