Închide meniul

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid: „Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 martie 2023, 23:10

Reclamă
CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid: Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA!”

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid

Golul anulat al lui Anton Maglica, în CFR Cluj - Rapid / Captură Orange Sport

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid! Cristi Balaj, președintele campioanei României, susține că va trimite la FRF și CCA o filmare prin care să demonstreze că golul marcat de Anton Maglica, în meciul cu Rapid, a fost valabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și Rapid au remizat, 2-2, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Golurile CFR-ului au fost marcate de Janga și Boateng, în timp ce reușitele rapidiștilor au fost semnate de Kait și Onea.

CFR Cluj a reconstituit, cu juniorii, golul anulat cu Rapid

Cristi Balaj spune că a reconstituit, cu juniorii, faza în urma căreia Anton Maglica a trimis mingea în poarta Rapidului, pentru a se convinge că atacantul ardelenilor nu s-a aflat într-o poziție de ofsaid.

„Poziția mea în timpul jocului a fost în tribună, în spatele asistentului. După gol, m-am bucurat. Apoi am văzut că a ridicat fanionul. Eu am văzut că nu este ofsaid. Acela a fost sentimentul meu, am un gest reflex. Rar mă păcălesc, am avut o poziție foarte bună.

Am stat oarecum liniștit, mai ales că după au apărut reluările la televizor. Când am văzut că a fost anulat golul, absurditatea a crescut, nu mi-a mai păsat de nimic. Apoi am văzut modul în care au fost trasate liniile, e greu să mai explici ceva.

Reclamă
Reclamă 4

Îți pierzi credibilitatea. O manieră total neprofesionistă. Modul în care s-a analizat faza demonstrează că s-a greșit.

Astăzi, s-a nimerit să văd echipa juniorilor la antrenament. Am poziționat jucătorii în aceeași formă ca în timpul jocului, am plasat o cameră sus, de unde s-a filmat meciul, și am pus o cameră pe linia porții.

Este clar în poziție regulamentară. Apărătorul din spate are piciorul cam cu 20-30 de centimetri aproape de linia porții. Am făcut această analiză din dorința de a trimite imaginile la FRF și la CCA. Când mai apar asemenea situații, să le discute acum și să nu mai apară asemenea greșeli”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu: „E viciere de rezultat!”

„E posibil să anulezi golul, dă-mi ce e al meu. E viciere de rezultat! Cei de la VAR să îl plătească degeaba. Meritam gol, restul e cancan. Se duc la naţională vedetele noastre şi uită să mai joace. Ne merităm soarta. De aia nu a fost gol, fiecare se gândeşte la ce vrea să facă, nu la meciul ăsta. Băieţii au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundaşi.

Să mai spună şi ei că sunt cu capul în nori. Toţi cei patru fundaşi nu meritau la naţională. Camora nu ştiu ce are, are ruptură, a jucat puţin accidentat şi s-a văzut.

Costache îl ştiu bine, Sefer bun, Dugandzic îl ştiam. Nu m-au surprins. Fundaşii noştri, toţi 4, au fost sub nivel. Aşa nu poţi să câştigi un meci.

Ni s-a anulat un gol în minutul 94, când nu pierzi e bine. Dar la întoarcere va fi iar foarte greu. Cei de la Craiova am înţeles că nu au chemat niciun gol, se vor pregăti bine. Eu nu am cum să pregătesc meciul bine. Va fi greu să avem pretenţii în continuare.

Nu mă aşteptam ca la VAR să ni se anuleze aşa. Am primit pe telefon că e gol clar şi aşteptam liniştit decizia. Nu se poate aşa ceva!”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu Rapid.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:30 2 iul.

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și