Închide meniul

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic! Croatul care a evoluat în Italia e al 8-lea transfer al verii pentru ardeleni

Bogdan Stănescu Publicat: 19 iulie 2023, 16:17

Reclamă
CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic! Croatul care a evoluat în Italia e al 8-lea transfer al verii pentru ardeleni

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic

Anton Kresic / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic. Croatul în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat pentru acest sezon de CFR Cluj, ardelenii având şi opţiunea unui transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anton Kresic a fost împrumutat de la echipa croată HNK Rijeka. În cariera lui croatul a evoluat la mai multe echipe din ligile inferioare din Italia: Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

CFR Cluj a semnat cu fundaşul central Anton Kresic!

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, l-a pregătit în trecut pe Anton Kresic la Cremonese, în Serie B şi la Padova, în Serie C.

Cotat la 400.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Anton Kresic a jucat în 17 meciuri sezonul trecut pentru Rijeka.

Anton Kresic este al 8-lea transfer al lui CFR Cluj în această vară. Philip Otele, Vasile Mogoș, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben, Durel Avounou și Ziv Morgan, adus împrumut, sunt ceilalţi 7 jucători cu care ardelenii au semnat vara aceasta.

Reclamă

Primul mesaj oficial al lui CFR Cluj după ce a semnat cu Anton Kresic

Bun venit, Anton Kresic! Cluburile CFR 1907 Cluj și HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului central Anton Kresic pentru un an, clubul nostru având opțiunea de cumpărare definitivă!

Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon și jumătate, a bifat 47 de meciuri și a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Kresic a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi și Padova.

În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croația, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. Îi urăm multă baftă și cât mai multe reușite la CFR Cluj!”, a transmis CFR Cluj, pe site-ul său oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Daniel Bîrligea, după ce CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru el: „Mergi mereu la mai bine!”

Reacţia lui Daniel Bîrligea, după ce CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru el, nu s-a lăsat aşteptată. Atacantul clujenilor susţine că nu ar spune pas unei propuneri convenabile, însă susţine că în prezent este concentrat pe ceea ce are de făcut la trupa din Gruia.

CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon de Liga 1. Clujenii au învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-0, în prima etapă a noii stagiuni.

Recent, a apărut informaţia conform căreia Daniel Bîrligea ar fi dorit de Parma, echipă la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Italienii sunt dispuşi să plătească suma de şapte milioane de euro în schimbul acestuia.

„E un obiectiv să mergi mereu la mai bine”

După meciul cu Poli Iaşi, Bîrligea a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la CFR Cluj, în această perioadă de mercato. Acesta a dat de înţeles că va lua în calcul orice ofertă convenabilă primită de club, pe numele său.

E un obiectiv să mergi mereu la mai bine, deci e ok pentru cei care au plecat. Vor veni alți jucători ca să facem echipa completă și îi așteptăm.

Nu, eu momentan sunt aici, cu capul la campionat, se vede asta. Vreau să mă descurc cât de bine pot, după voi vedea, când vin ofertele.

Dar eu mă gândesc doar la meciuri și ăsta e primul obiectiv. Momentan stau bine, nu sunt certat cu nimeni, deci vom vedea ce va veni”, a declarat Daniel Bîrligea, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și