Închide meniul

CFR Cluj, aproape de un nou transfer de top! Neluţu Varga l-a luat cu asalt pe favoritul lui Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2023, 10:58

Reclamă
CFR Cluj, aproape de un nou transfer de top! Neluţu Varga l-a luat cu asalt pe favoritul lui Hagi

Neluţu Varga îl vrea pe Bogdan Ţîru

Sursa foto: Gazeta de Cluj

CFR Cluj, aproape de un nou transfer de top! Neluţu Varga l-a luat cu asalt pe favoritul lui Hagi. Este vorba de Bogdan Ţîru, cel care a intrat în ultimele 6 luni de contract cu polonezii de la Jagiellonia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj continuă asaltul pe piaţa transferurilor. După ce l-a adus pe atacantul croat Anton Maglica, Neluţu Varga este aproape de a-l aduce şi pe fundaşul român Bogdan Ţîru de la Jagiellonia.

CFR Cluj, aproape de un nou transfer de top

Conform prosport.ro, CFR Cluj va plăti 250.000 de euro pentru Ţîru, cel care a fost unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Hagi. Suma poate ajunge la 350.000 de euro în cazul în care fotbalistul va confirma.

Bogdan Ţîru a jucat în cariera sa la Viitorul, FC Voluntari şi Jagiellonia. Fundaşul de 28 de ani are o cotă de piaţă de 350.000 de euro. Ţîru este un produs al Academiei lui Gică Hagi, iar „Regele” susţine, în 2018, că acesta nu ar trebui să lipsească de la echipa naţională.

Conform sursei citate, Ţîru va avea un salariu anula de 260.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj și-a luat atacant

CFR Cluj și-a luat atacant! Campioana României a anunțat transferul atacantului croat Anton Maglica. Anton Maglica (31 de ani) a fost transferat de CFR Cluj, liber de contract, de la APOEL Nicosia. Contractul acestuia urmează să expire în vara lui 2024.

CFR Cluj a anunțat, printr-un comunicat oficial, transferul croatului Anton Maglica. Jucătorul are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

„Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! Anton Maglica, atacant în vârstă de 31 de ani, este noul jucător al echipei noastre!

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de origine croată a început fotbalul în țara natală la academia celor de la NK Osijek. La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide și a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, și Apollon Limassol. În ultimul an și jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia⚽

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj. Un gol și trei pase decisive a dat Anton Maglica în 15 partide bifate pentru APOEL, în actualul sezon.

Ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023: „Asta îmi doresc!”

S-a aflat ce aşteptări are Dan Petrescu de la 2023. Antrenorul lui CFR Cluj a oferit primele declaraţii în noul an. Vacanţa a fost scurtă pentru campionii României.

Ardelenii s-au reunit şi pleacă în cantonament în Spania, la Oliva Nova. Primul amical îl au programat pe 11 ianuarie, împotriva echipei din 2. Bundesliga, Holstein Kiel.

E clar că a fost o vacanță pe care am așteptat-o cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut, asta e clar, și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit. Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic pe care băieții l-au reuşit și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine. Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, mereu, din păcate e mică, sunt numai 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe.

Avem condiții excelente (n.r. în cantonamentul din Spania), cunosc locul, am fost de multe ori. Sunt condiţii excelente, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

Reclamă

O să fie ceva schimbări (n.r. ale lotului), dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, dar rămâne de văzut. Deocamdată nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla 100% ce se va întâmpla„, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu pentru pagina de Facebook a lui CFR Cluj.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și