Închide meniul

CFR Cluj continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor! Campioana României vrea jucători de la Rapid şi Farul lui Gică Hagi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 iunie 2022, 13:11

CFR Cluj continuă „revoluţia pe piaţa transferurilor! Campioana României vrea jucători de la Rapid şi Farul lui Gică Hagi

CFR Cluj continuă "revoluţia" pe piaţa transferurilor

Jucătorii de la CFR sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

CFR Cluj continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor. Campioana României vrea jucători de la Rapid şi Farul lui Gică Hagi. Anunţul a fost făcut de Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a început pregătirile pentru următorul sezon, unde ţinteşte calificarea în grupele UEFA Champions League şi al şaselea titlu consecutiv. Ardelenii vor să aducă jucători de la Rapid şi Farul Constanţa.

CFR Cluj continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor

„Nu ne gândim doar la ce jucători aducem la CFR, ne gândit și la ce jucători trebuie să cedăm. Suntem în discuții cu Farul, cu Rapid, cu Sepsi. Acești jucători au câștigat campionatul și nu are rost să îi blocăm, pentru că am transferat pe aceste poziții.

Rapid s-a întărit foarte mult. Poate intra în lupta la titlu, datorită lui Mutu, a investitorilor, a managementului care a dus jucători buni. Și datorită publicului minunat, eu mereu m-am simțit bine acolo. Rapid poate să intre. Și Sepsi, care e un club cu o bază solidă”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

CFR Cluj a realizat al 4-lea transfer al verii

CFR Cluj a realizat al 4-lea transfer al verii. Vito Hammershoy-Mistrati, mijlocașul danez în vârstă de 29 de ani, a fost prezentat oficial la campioana României. Acesta a fost adus de la Randers, fosta adversară a ardelenilor din grupele Conference League.

Reclamă

CFR Cluj transferă pe bandă rulantă. Formația lui Dan Petrescu a bifat cea de-a 4-a sosire din această vară, după Christopher Braun, Karlo Muhar şi Karlo Brucic.

Campioana ultimelor 5 sezoane din Liga 1 l-a prezentat oficial pe Vito Hammershoy-Mistrati, fotbalist care a evoluat întreaga carieră în Danemarca, țara sa natală.

„Bun venit, Vito Hammershoy-Mistrati!

Reclamă 4 / 0/3

Cluburile CFR 1907 Cluj și Randers FC au ajuns la un acord privind transferul definitiv al mijlocașului Vito Hammershoy-Mistrati.

Fotbalistul de 29 de ani a evoluat din vara anului 2019 la Randers, fosta noastră adversară din grupele UEFA Conference League, echipă pentru care a bifat 120 de meciuri, a marcat 29 de goluri, a dat 14 pase decisive și a fost căpitanul formației daneze.

Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunțat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

CFR Cluj i-a transferat şi pe Christopher Braun, Karlo Muhar şi Karlo Brucic

Karlo Muhar este noul jucător al celor de la CFR Cluj. Croatul în vârstă de 26 de ani a evoluat ultima dată la CSKA Sofia, fiind împrumutat de la campioana Poloniei, Lech Poznan.

,,Suntem bucuroși să anunțăm transferul mijlocașului Karlo Muhar de la Lech Poznan, campioana Poloniei.

Mijlocașul de 26 de ani a început fotbalul la academiile celor de la Lokomotiv Zagreb și Dinamo Zagreb, iar la seniori a mai evoluat pentru Inter Zaprešić, Kayserispor și CSKA Sofia.

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, au anunţat cei de la CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • CFR Cluj continuă „revoluţia” pe piaţa transferurilor
  • Campioana României vrea jucători de la Rapid şi Farul lui Gică Hagi

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și