Închide meniul

CFR Cluj – FC Argeș 3-1. Victorie crucială pentru trupa lui Dan Petrescu! Ardelenii pun presiune pe FCSB! Kolinger, autogol incredibil

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 19:12 / Actualizat: 10 martie 2023, 17:22

CFR Cluj – FC Argeș 3-1. Victorie crucială pentru trupa lui Dan Petrescu! Ardelenii pun presiune pe FCSB! Kolinger, autogol incredibil

CFR Cluj - FC Argeș 3-1

CFR Cluj - FC Argeș / Hepta

CFR Cluj a învins-o pe FC Argeș, scor 3-1, în etapa a 26-a din Liga 1. Pentru CFR Cluj, au marcat Deac, Rangelo și Krasniqi, în timp ce unicul gol al Argeșului a fost, de fapt, un autogol marcat tot de CFR, prin Kollinger.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 53 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate. De cealaltă parte, FC Argeș ocupă locul 13, cu 26 de puncte.

CFR Cluj – FC Argeș 3-1

Min. 90+4. Final de meci

Min. 90+3. Gol CFR Cluj! Krasniqi mărește avantajul campioanei României

Min. 62. Kolinger, fudașul CFR-ului, și-a trimis mingea în propria poartă!

Reclamă

Min 45. Cephas Malele a marcat cu un șut din careu, dar golul a fost anulat pentru un henț comis de jucătorul lui CFR.

Min 26. GOOOL CFR Cluj! Rangelo Janga dublează avantajul ardelenilor, cu o lovitură de cap.

Min 2. GOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a deschis scorul cu un șut deviat, din interiorul careului. Mingea a lovit un fundaș al lui FC Argeș și s-a scurs agonizant pe lângă portar.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul din Gruia!

După victoria obținută de liderul Farul în compania celor de la Petrolul, scor 2-0, CFR se află acum la 5 puncte în spatele constănțenilor. În acest context, victoria în meciul cu FC Argeș este foarte importantă pentru elevii lui Dan Petrescu.

CFR Cluj – FC Argeș, echipele de start:

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 47. Braun, 33. Kolinger, 44. Yuri, 45. Camora – 10. Deac, 73. Muhar, 21. Boateng – 11. Petrila, 9. Malele, 92. Janga
REZERVE: 90 Sava, 4. Cr. Manea, 4. Burcă, 28. Hoban, 40. Cvek, 82 Fica, 30. Bîrligea, 7 Krasniqi, Maglica
ANTRENOR: Dan Petrescu

FC ARGEȘ: 12. Micu – 2. Tofan, 95. Zebic, 5. Turda, 22. Rizzi – 4. Meza Colli, 44. Bassong – 7. Hanne, 80. Târcoveanu, 11. Jobello – 14. Garita
REZERVE: 1. Straton, 7. Boubacar, 10. Calcan, 11. Jobello, 17. Dobrosavlevici, 21. D. Croitoru, 23. M. Constantin 24. Bertrand, 43. Brendon
ANTRENOR: Marius Croitoru

Ce le-a transmis Dan Petrescu jucătorilor după eșecul cu Lazio. Antrenorul CFR-ului a avut o ieșire nervoasă: „Nu înțeleg de unde sunt atâtea pretenții!”

Dan Petrescu a avut o ieșire nervoasă atunci când a fost întrebat ce le-a transmis jucătorilor după eșecul cu Lazio. Ardelenii au fost învinși în Conference League pe „Olimpico” din Roma, scor 0-1, nereușind să pună în pericol poarta lazialilor.

Tehnicianul campioanei României a avut un răspuns categoric, scoțând în evidență diferența uriașă care există între fotbalul românesc și cel din Occident.

Reclamă

Dan Petrescu a precizat că nu avea de ce să-i certe pe fotbaliștii săi pentru că nu s-a putut face mai mult. În plus, „Bursucul” consideră că meciul de campionat cu FC Argeș este mult mai important decât returul cu Lazio.

„N-am avut nicio replică dură pentru jucători, n-am avut pe cine să critic, astă e nivelul, n-am ce să le reproşez, dacă au dat tot. N-avem timp să ne gândim la meciul acela. Nu înţeleg de unde sunt atâtea pretenţii, dacă reuşim joi să-i eliminăm va fi un miracol. Nimeni nu vede realitatea. Dacă cineva vorbeşte, e criticat.

Mi s-a părut că la Roma era o lipsă de curaj, mă aşteptam să fie mai curajoşi, chiar dacă adversarul era de alt nivel. Cu Farul, FC Argeş a făcut un meci extraordinar. Au atitudine foarte bună.

Trebuie să ne gândim la meciul acesta, mai important de 10 ori decât meciul cu Lazio. E clar că performanţa de mâine nu va fi foarte bună, după un drum lung. Va fi important rezulatul. Trebuie să-i odihnim. Argeşul arată foarte bine, mi-au plăcut. Garita e în formă maximă”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș.

Recomandări
  • CFR Cluj – FC Argeș, LIVE TEXT (17:00)
  • Campionii caută victoria după trei înfrângeri consecutive

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și