Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Octavian Popescu înaintea „finalei” pentru titlu: „Ne-am văzut la hotel și l-am întrebat asta”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 16:25

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Octavian Popescu înaintea „finalei pentru titlu: „Ne-am văzut la hotel și l-am întrebat asta

Octavian Popescu e omul momentului la FCSB

Hepta

Vlad Chiricheș (32) va fi spectator de lux diseară, la derby-ul CFR Cluj – FCSB. Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a venit din Italia, direct la Cluj, pentru a susține echipa lui Toni Petrea. Căpitanul naționalei României a dezvăluit ce a vorbit cu Octavian Popescu înaintea „finalei” pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș a venit special din Italia pentu a urmări derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, din play-off-ul Ligii 1. Fostul fundaș al „roș-albaștrilor” a avut o discuție specială cu Octavian Popescu, considerat unul dintre jucătorii de mare viitor ai fotbalului românesc.

CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia! Ce i-a spus lui Octavian Popescu înaintea „finalei” pentru titlu

Chiricheș l-a întrebat pe tânărul atacant dacă este în formă pentru „finala” pentru titlu, din Gruia.

„E bine că am reușit să am 2-3 zile libere și chiar îmi doream să îi văd pe băieți. Să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună și o să îi susțin. Pe mulți dintre ei îi cunosc, le-am urat baftă. La nivel de sfaturi, nu sunt genul să le spun ce trebuie să facă. Ei știu foarte bine ce au de făcut, trebuie să câștige.

Am vorbit cu Tavi (n.r. – Octavian Popescu), ne-am văzut la hotel. I-am urat baftă. L-am întrebat dacă e în formă și sper ca în seara asta să facă un joc bun și să ajute echipe să câștige. (N.r. – Despre tinerii jucători) Important e să aibă încredere în ceea ce fac ei. Să aibă o mentalitate puternică, să muncească foarte mult și să fie serioși. Cu ajutorul acestor lucruri, combinate cu talentul lor, pot să reușească.”, a spus Vlad Chiricheș, pentru FCSB TV.

Reclamă

Vlad Chiricheș a venit la Cluj direct din Italia. Sâmbătă după-amiază, fundașul de 32 de ani a fost integralist în meciul dintre Cagliari și Sassuolo, scor 1-0, din Serie A.

Chiricheș a evoluat la FCSB în perioada 2011-2014, reușind să câștige un titlu și o Supercupă a României.

CFR Cluj – FCSB | Popescu, comparat cu Cristiano Ronaldo

Octavian Popescu a fost comparat cu Cristiano Ronaldo chiar de către un fost jucător al echipei din Gruia. Nuno Claro, triplu-campion al României, l-a sfătuit pe puștiul minune al lui Gigi Becali să plece cât mai repede din România.

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB are trei jucători care pot să fie decisivi: Popescu, Tănase și Olaru. Pentru mine, e păcat că Octavian Popescu încă mai e în România. E cel mai talentat jucător, are un profil diferit față de ceilalți jucători.

Dacă mai rămâne un an, doi ani aici, o să se piardă, va fi un talent pierdut. Popescu este precum Cristiano Ronaldo când a început. La fizic, la tot. Acum trebuie să fie lucrat. E un jucător care are un mare viitor în față. Trebuie să meargă în alt campionat, unde poate să-și dezvolte și fizicul. N-am văzut până acum în România un jucător ca el”, a spus Nuno Claro, potrivit digisport.ro.

Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro și, în cele 32 de meciuri adunate în acest sezon, în toate competițiile, a marcat opt goluri, oferind și patru pase decisive. În ultimul meci dintre FCSB și CFR Cluj, Octavian Popescu a înscris un gol de pe altă planetă.

 

 

Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB | Vlad Chiricheș, invitat de lux în Gruia!
  • Ce i-a spus lui Octavian Popescu înaintea „finalei” pentru titlu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și