Închide meniul

CFR Cluj, gata să-şi vândă golgheterul în această vară! Anunţul lui Cristi Balaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2023, 10:22

CFR Cluj, gata să-şi vândă golgheterul în această vară! Anunţul lui Cristi Balaj

CFR Cluj, gata să-şi vândă golgheterul

Rangelo Janga, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

CFR Cluj e gata să-şi vândă golgheterul. Cristi Balaj a anunţat că Rangelo Janga se va despărţi de clujeni în această vară. În primele meciuri din acest sezon, atacantul nu a fost în lotul lui Andrea Mandorlini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a vândut recent şi pe Emmanuel Yeboah. Atacantul a semnat cu Brondby, iar în schimbul său, clujenii au încasat suma de 3 milioane de euro.

CFR Cluj, gata să-şi vândă golgheterul

Cristi Balaj a confirmat faptul că CFR Cluj este aproape să-şi vândă golgheterul din sezonul precedent. Preşedintele clujenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa atacantului de 31 de ani.

Balaj a mai dezvăluit, totodată, că niciun jucător nu va mai veni la CFR Cluj, în ciuda plecării lui Rangelo Janga.

„Janga pleacă și el. În principiu, da. E un jucător foarte bun. Un comportament exemplar cu un caracter deosebit. Nu cred că va mai veni vreun alt jucător”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Reclamă

Rangelo Janga este dorit de o echipă din prima ligă din Iran, Estegha FC, conform informaţiilor oferite de presa locală.

În acest sezon, Janga nu a bifat niciun minut pentru CFR Cluj. În stagiunea precedentă, atacantul a evoluat însă în 42 de meciuri pentru trupa din Gruia, reuşind să marcheze 11 goluri, şi să ofere două asisst-uri.

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Luka Juricic, noul jucător din lotul lui Andrea Mandorlini

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oficialii fostei campioane a României au anunțat venirea unui nou jucător în Gruia. Este vorba despre Luka Juricic, adus de la FC Pyunik, fosta adversară a „feroviarilor” din preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 26 de ani a fost legitimat la FC Pyunik, echipă care a eliminat-o în mod surprinzător pe CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, în sezonul 2022/2023. Acesta a adunat 46 de meciuri pentru echipa din Armenia în care a marcat 25 de goluri.

„Bine ai venit, Luka Juričić!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Pyunik au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Luka Juričić!

Atacantul de 26 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Armenia, la Pyunik, fosta noastră adversară din Champions League. Pentru formația din Erevan, Juričić a bifat 46 de partide și a înscris nu mai puțin de 25 de goluri!

De-a lungul carierei, Juričić a mai evoluat în Croația la HNK Sibenik, în Coreea la Gimpo FC și în Bosnia-Herzegovina la NK Siroki Brijeg și FK Zeljeznicar, pentru ultima formație bifând 46 de apariții și 12 goluri.
Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au postat oficialii de la CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și