Închide meniul

CFR Cluj, gata să transfere un jucător cu cifre uluitoare! Un francez cu 33 de goluri în 32 de meciuri, dorit în Gruia

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 10:49

CFR Cluj, gata să transfere un jucător cu cifre uluitoare! Un francez cu 33 de goluri în 32 de meciuri, dorit în Gruia

CFR Cluj, gata să transfere un juc[tor cu cifre uluitoare

Rayan Philippe, în timpul unui meci/ Twitter

CFR Cluj e gata să transfere un jucător cu cifre uluitoare, în această perioadă de mercato. Clujenii au pus ochii pe Rayan Philippe, extremă stânga în vârstă de 22 de ani, care a marcat 33 de goluri în 32 de meciuri la campioana din Luxemburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a efectuat două transferuri în această vară. Philip Otele s-a alăturat lotului clujenilor, după ce mijlocaşul ajunsese la o înţelegere cu trupa din Gruia în iană. Totodată, ardelenii s-au înţeles şi cu Cătălin Căbuz.

CFR Cluj, gata să transfere un jucător cu cifre uluitoare

Rayan Philippe se află pe lista celor de la CFR Cluj. Francezul evoluează la Hesperage, în prima ligă din Luxemburg, având cifre remarcabile. În ultimul sezon, Philippe a reuşit să marcheze 33 de goluri, în 32 de partide în care a evoluat, reuşind de asemenea şi 28 de assist-uri.

Philippe a fost transferat de campioana din Luxembrug în 2021, de la Dijon, echipă din Franţa la care de altfel a şi crescut. Extrema de 22 de ani a bifat prezenţe şi la naţionala U20 a Franţei.

Se pare că negocierile dintre oficialii clujeni şi Philippe ar urma să înceapă în curând, după cum se arată într-o postare de pe contul de Twitter al Romanian Football.

Reclamă

Alături de Dijon, Rayan Philippe a bifat şi cinci meciuri în Ligue 1, în sezoanele 2019-2020, 2020-2021.

Simone Scuffet este dorit în Serie A. CFR Cluj își poate pierde portarul

Simone Scuffet este dorit în Serie A! Portarul celor de la CFR Cluj a avut evoluții foarte bune în sezonul precedent. Acest lucru le-a atras atenția celor de la Empoli, formație care activează în primul eșalon al fotbalului italian. Portarul în vârstă de 27 de ani ar putea ajunge astfel la formația antrenată de Paolo Zanetti, care caută un înlocuitor pentru Guglielmo Vicario. Portarul formației italiene este aproape de plecarea de la echipă.

Simone Scuffet a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract. Acesta a devenit rapid titular incontestabil în mandatul lui Dan Petrescu. După doar un sezon în Liga 1, italianul poate prinde un transfer important. În sezonul trecut, Scuffet a jucat 48 de meciuri în tricoul CFR-ului. În 19 dintre acestea, italianul nu a încasat niciun gol.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii celor de la Empoli ar dori să îl aducă pe Scuffet înapoi în Serie A. Potrivit informațiilor oferite de tuttoudinesse.it, jucătorul celor de la CFR ar fi prima variantă pentru înlocuirea actualului portar al formației, datorită prestațiilor bune pe care acesta le-a avut în România.

Totuși, având în vedere că jucătorul este un om de bază la CFR Cluj, este greu de crezut că formația ardeleană îl va lăsa să plece ușor. În momentul de față, Scuffet este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la suma de 2 milioane de euro. În trecut, portarul a mai fost legitimat la: Udinese, Como, Kasimpasa, Spezia și Apoel Nicosia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și