Închide meniul

CFR Cluj, încă un transfer! Ardelenii au readus un fotbalist cu care s-au judecat, în trecut

Cosmin Olteanu Publicat: 7 ianuarie 2023, 21:16

Reclamă
CFR Cluj, încă un transfer! Ardelenii au readus un fotbalist cu care s-au judecat, în trecut

CFR Cluj forțează aducerea lui Philip Otele încă din această iarnă

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unei partide/ Ionut Tabultoc/SPORT PICTURES

CFR Cluj, încă un transfer! Campioana României l-a readus pe fundașul dreapta Andrei Peteleu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Peteleu (30 de ani) tocmai s-a despărțit de formația ungară Kisvarda, pentru care a evoluat timp de doi ani, în perioada 2021-2023.

CFR Cluj, încă un transfer

Kisvarda a anunțat, printr-un comunicat oficial, despărțirea de Andrei Peteleu. Totodată, clubul maghiar a dezvăluit faptul că fundașul român va reveni la CFR Cluj, deși campioana României nu a făcut niciun anunț în acest sens.

„Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci, a petrecut 2048 de minute pe teren, în 28 de meciuri de campionat.

A făcut parte din istorica medalie de argint în campionat și a jucat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

Reclamă

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda.

Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de Kisvarda.

CFR Cluj s-a judecat cu Andrei Peteleu

În 2020, CFR Cluj a fost cât pe ce să fie depunctată, după ce Andrei Peteleu s-a adresat Comisiei de Disciplină a FRF, pentru suma de 25.000 de euro pe care nu o primise de la campioana României.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un final, CFR Cluj a achitat suma restantă, însă nu înainte să fie amendată cu 3.000 de lei.

Andrei Peteleu a mai evoluat pentru CFR Cluj timp de patru ani, în perioada 2016-2020.

În actualul sezon, Peteleu a bifat doar zece partide oficiale, în tricoul formație de care tocmai s-a despărțit, Kisvarda.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și