Închide meniul

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă! Titularul echipei naţionale, dorit de Dan Petrescu. Câţi bani îi oferă campioana României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2022, 8:45

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă! Titularul echipei naţionale, dorit de Dan Petrescu. Câţi bani îi oferă campioana României

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă! Titularul echipei naţionale, dorit de Dan Petrescu

Florin Niţă, dorit de CFR Cluj / Captură Antena 1

CFR Cluj forţează transferul verii şi l-a ofertat pe Florin Niţă. Campioana României insistă pentru portarul de 34 de ani, care este titular de la echipa naţională. Propunerea primită de Niţă este una de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul goalkeeper al lui FCSB a intrat în dizgraţie la Sparta Praga şi a fost uitat pe bancă de antrenorul său. 1.350.000 de euro au plătit cehii pentru a-l transfera, în ianuarie 2018, de la vicecampioana României. Niţă are o cotă de piaţă de 850.000 de euro, iar Dan Petrescu încearcă să dea marea lovitură.

CFR Cluj l-a ofertat pe Florin Niţă. Ce propunere i-a făcut campioana Ligii 1

Florin Niţă nu a mai apărat buturile celor de la Sparta Praga din luna noiembrie şi au fost momente în care nici nu a prins lotul. Conducătorii l-au anunţat să îşi caute echipă, iar CFR Cluj a intrat pe fir şi este favorită să îl aducă.

Potrivit fanatik.ro, ardelenii i-au făcut deja o primă ofertă. Pentru a-l convinge, îi oferă un bonus la semnătură de 50.000 de euro. Şi salariul este unul semnificativ. Niţă ar urma să încaseze, lunar, 20.000 de euro, mai puţin decât primeşte acum în Cehia. Salariul ar fi de trei ori mai mic decât îi dă Sparta Praga.

Rămâne de văzut dacă Niţă va accepta să primească 240.000 de euro pe an, din moment ce are 34 de ani şi mai are un an de contract cu actuala echipă. Sursa citată anunţă că soţia lui Niţă nu îşi doreşte să stea în Cluj-Napoca şi că ar prefera Bucureştiul, în cazul unei reveniri în România. FCSB nu îl doreşte însă pe experimentatul portar.

Reclamă

Gigi Becali anunță că FCSB nu e interesată de Florin Niță

Gigi Becali crede că Florin Niță, titular incontestabil la naționala României, nu este mai bun decât Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera vrea să-l vândă pe bani mulți pe portarul de 22 de ani.

Nu mă interesează pentru faptul că nici n-am fost anunţaţi. Dacă de exemplu ne anunţă pe noi prima dată, poate mă interesa. Dar nu ştiam. Adică de ce să îl iei pe Niţă, să fie rezerva lui Târnovanu? Târnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să iau bani mulţi, de ce să-l bag pe Niţă în poartă? Nu are rost, nu îl văd pe Niţă mai bun ca Târnovanu”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Bogdan Apostu, impresarul lui Florin Niță, a anunțat că internaționalul român va pleca de la Sparta Praga. Agentul a dezvăluit că CFR Cluj, campioana României, s-a interesat deja de serviciile sale.

Reclamă 4 / 0/3

A demonstrat că poate să apere la nivel înalt. Asta e realitatea, s-a schimbat polul de putere la Sparta. Chiar dacă nu a apărat o perioadă la Sparta, a demonstrat că este unul dintre jucătorii buni ai naționalei. Datorită lui am obținut și singura victorie din mandatul lui Edi Iordănescu.

Florin Niță nu poate ajunge la o echipă medie din două considerente. Vine de la o echipă bună și din motive financiare. Nicio echipă de nivel mediu n-ar putea să îl susțină, nicio echipe de nivel din Europa. Va fi o echipă importantă! Sunt discuții concrete în acest moment.

Lumea s-a schimbat, discuțiile se pot face și prin telefon, prin email. Gluma e glumă, dar orice echipă din România l-ar dori. M-au întrebat multe echipe de el, nu doar CFR Cluj”, a declarat Bogdan Apostu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și