Închide meniul

CFR Cluj – Petrolul 1-0. Victorie controversată pentru ardeleni, după ce Istvan Kovacs nu a dictat penalty pentru „lupii galbeni”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 23:20

Reclamă
CFR Cluj – Petrolul 1-0. Victorie controversată pentru ardeleni, după ce Istvan Kovacs nu a dictat penalty pentru lupii galbeni”

CFR Cluj - Petrolul 1-0

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/ Hepta

CFR Cluj – Petrolul 1-0. Duelul dintre cele două formații a contat pentru etapa a 9-a din Liga 1. Meciul a fost în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al meciului din Gruia a fost marcat de Avonou, care l-a învins pe Zima cu un șut de la distanță. După acest rezultat, echipa lui Andrea Mandorlini se află pe locul al 2-lea în clasament, cu 19 puncte. De cealaltă parte, Petrolul este pe locul 5, cu 13 puncte după cele 9 etape.

CFR Cluj – Petrolul 1-0

Min 90+1: Ocazie mare pentru Petrolul! Șutul oaspeților a fost parat de către Sava, care o salvează pe CFR în prelungirile partidei.

Min. 64: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj. Ciprian Deac a şutat superb, de la aproximativ 25 de metri, dar mingea a lovit bara!

Min. 58: Antrenorul CFR-ului a protestat şi a văzut cartonaşul roşu. Andrea Mandorlini a fost trimis în tribună.

Reclamă

Min. 48: Fază extrem de controversată! Petrolul putea primi penalty, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue. Pe reluări s-a văzut că Ajeti l-a călcat pe Gomes.

Min. 45: Pauză în Gruia!

Min. 43: Petrolul putea restabili egalitatea chiar înainte de pauză. Jair a executat o lovitură liberă, dar nu l-a surprins pe portarul ardelenilor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 12: CFR Cluj – Petrolul 1-0. Ardelenii au deschis scorul după o lovitură liberă. Mingea respinsă de fundaşii adverşi a ajuns la Avonou, care a şutat în forţă din afara careului şi l-a învins pe Zima!

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj – Petrolul, echipele de start:

CFR CLUJ: CFR Cluj: Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Avonou – Bîrligea, Otele

Rezerve: Hindrich, Morgan, R. Filip, Fica, Deac, Krasniqi, Konoplyanka, Jefte, Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

PETROLUL: Zima – Pedro, Papp, Meijers, Țicu – Doua, Seto, Hanca, Musi – Grozav, Jair

Reclamă

Rezerve: Eșanu, Dumitriu, Garutti, Diomande, Jefferson, M. Roman II, Mitrov, I. Răducan

Antrenor: Florin Pîrvu

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj-Napoca)

Arbitru: Istvan Kovacs; A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene; Arbitru VAR: Horia Mladinovici; Asistent VAR: Ovidiu Robu

CFR Cluj traversează o formă excelentă în Liga 1. Clujenii au obţinut trei victorii, în ultimele trei runde. Trupa din Gruia le-a învins pe rând pe Voluntari, Botoşani şi U Cluj.

CFR Cluj are 16 puncte în clasament, având doar o înfrângere în acest sezon, suferită în faţa FCSB-ului.

De cealaltă parte, şi Petrolul traversează o formă excelentă. „Lupii galbeni” sunt neînvinşi de cinci meciuri în Liga 1. În ultimele două runde, Petrolul a remizat cu Oţelul şi Dinamo.

În sezonul trecut, ambele meciuri directe dintre cele două echipe au fost câştigate de CFR Cluj. În retur, pe „Ilie Oană”, clujenii s-au impus categoric cu scorul de 5-2.

Rangelo Janga a plecat de la CFR Cluj

Rangelo Janga a plecat de la CFR Cluj. Andrea Mandorlini a rămas fără golgheterul din sezonul trecut, care va a ales să înceapă o nouă aventură.

Oficialii celor de la CFR Cluj au anunțat, în decursul zilei de astăzi, despărțitrea de atacantul de 31 de ani, Rangelo Janga. Golgheterul din sezonul trecut s-a transferat la formația Bnei Sakhnin, care evoluează în prima ligă din Israel.

Mulțumim, Rangelo Janga!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Bnei Sakhnin au ajuns la un acord privind transferul atacantului Rangelo Janga la formația din prima ligă din Israel.
Venit în Gruia în urmă cu un an, Rangelo a bifat 42 de apariții în tricoul alb-vișiniu și a marcat 11 goluri, primul dintre ele fiind cel care ne-a adus victoria în super-meciul cu Slavia, de la Praga.

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, au anunțat oficialii de la CFR Cluj, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și