Închide meniul

CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 12:46

CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa

CFR Cluj poate da lovitura

Ermal Krasniqi, în U Cluj - CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj poate da lovitura! Bordeaux, formaţie din Ligue 2, negociază cu formaţia din Gruia şi este foarte aproape să bată palma pentru Ermal Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Bordeaux evoluează şi Alexi Pitu, fostul jucător al celor de la Farul Constanţa. În acest sezon, francezii şi-au propus promovarea.

CFR Cluj poate da lovitura! Ermal Krasniqi a primit o ofertă din Franţa

Ermal Krasniqi este la un pas de a se transfera la Bordeaux, potrivit fanatik.ro. Formaţia din Gruia a primit deja o ofertă din partea formaţie din Ligue 2 pentru atacantul din Kosovo de 1,3 milioane de euro, dar Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a cerut 2,6 milioane de euro plus 10% dintr-un viitor transfer.

Chiar şi în aceste condiţii, mutarea este foarte aproape de a se realiza, potrivit sursei mai sus menţionate. Formaţia din hexagon îl vrea neapărat pe Krasniqi şi este de aşteptat ca cele două echipe să ajungă la un acord în următoarele zile.

În cazul în care mutarea se va realiza, CFR Cluj va face profit. Krasniqi a ajuns în Gruia la începutul acestui an, după ce Dan Petrescu a fost impresionat de evoluţiile acestuia în meciurile cu Ballkani din Conference League, de toamna trecută. În iarnă, CFR Cluj a plătit 200.000 de euro pentru kosovar.

Reclamă

Krasniqi a evoluat până acum în 29 de meciuri pentru CFR Cluj, reuşind să înscrie 5 goluri şi să ofere 3 pase de gol. Cotat la 1,4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Krasniqi a evoluat în 7 meciuri din acest sezon, fără să înscrie, reuşind doar o pasă de gol în derby-ul cu U Cluj din ultima etapă.

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piața transferurilor. Luka Juricic, noul jucător din lotul lui Andrea Mandorlini

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor. Oficialii fostei campioane a României au anunțat venirea unui nou jucător în Gruia. Este vorba despre Luka Juricic, adus de la FC Pyunik, fosta adversară a „feroviarilor” din preliminariile UEFA Champions League.

Atacantul de 26 de ani a fost legitimat la FC Pyunik, echipă care a eliminat-o în mod surprinzător pe CFR Cluj din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, în sezonul 2022/2023. Acesta a adunat 46 de meciuri pentru echipa din Armenia în care a marcat 25 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

„Bine ai venit, Luka Juričić!

Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Pyunik au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Luka Juričić!

Atacantul de 26 de ani vine în Gruia după un sezon petrecut în Armenia, la Pyunik, fosta noastră adversară din Champions League. Pentru formația din Erevan, Juričić a bifat 46 de partide și a înscris nu mai puțin de 25 de goluri!

De-a lungul carierei, Juričić a mai evoluat în Croația la HNK Sibenik, în Coreea la Gimpo FC și în Bosnia-Herzegovina la NK Siroki Brijeg și FK Zeljeznicar, pentru ultima formație bifând 46 de apariții și 12 goluri.
Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, au postat oficialii de la CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și