Închide meniul

CFR Cluj – Rapid 2-2. Dan Petrescu, egalul lui Adi Mutu. Derby spectaculos în Gruia. Ratări incredibile pe final!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 martie 2023, 21:04 / Actualizat: 8 iunie 2023, 22:42

CFR Cluj – Rapid 2-2. Dan Petrescu, egalul lui Adi Mutu. Derby spectaculos în Gruia. Ratări incredibile pe final!

CFR Cluj - Rapid, LIVE TEXT

Adrian Mutu şi Dan Petrescu, în timpul unui meci dintre Rapid şi CFR Cluj/ Hepta

CFR Cluj – Rapid, scor 2-2, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. A fost un meci extrem de încins în Gruia, cu goluri spectaculoase şi ocazii uriaşe. CFR Cluj a ratat şansa de a o egala la puncte pe Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României a deschis rapid scorul, după ce Janga a marcat din penalty în minutul 4. Kait a restabilit egalitatea în minutul 11, dar CFR Cluj a reuşit să intre în avantaj la pauză. Boateng a dus din nou în avantaj trupa lui Dan Petrescu (23). Răzvan Onea a stabilit rezultatul final, scor 2-2, în minutul 55. Finalul a fost extrem de încins. Maglica a trimis mingea în poartă, dar golul său nu a fost validat pe motiv de ofsaid. La ultima fază, Alex Ioniţă a semnat o ratare incredibilă!

Cum arată clasamentul Ligii 1 după prima etapă din play-off:

1. Farul – 35 de puncte
2. CFR Cluj – 33 de puncte
3. FCSB – 30 de puncte
4. Universitatea Craiova – 28 de puncte
5. Rapid – 27 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

CFR Cluj – Rapid 2-2

Min. 90+5: Ocazie uriaşă Rapid. Ioniţă a făcut un luft uluitor. Nici Dugandzic nu a reuşit să trimită mingea în poartă.

Reclamă

Min. 90+2: Fază controversată. Gol anulat pentru Maglica, la ultima fază. Tuşierul a ridicat fanionul, faza este verificată cu sistemul VAR. După verificarea fazei, s-a considerat că a fost ofsaid şi reuşita nu a fost validată.

Min. 65: Costache a avut o ratare incredibilă! Atacantul lui Adi Mutu nu a reuşit să marcheze din 10 metri, cu poarta goală!

Min. 55: CFR Cluj – Rapid 2-2. Răzvan Onea a marcat  după o acţiune individuală. L-a driblat pe Camora şi a marcat cu un şut la colţul lung, în plasa laterală!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45: Pauză în Gruia!

Min. 45: Junior Morais putea înscrie un gol de poveste. A şutat de la peste 30 de metri, iar mingea a trecut puţin pe lângă vinclul porţii lui CFR Cluj.

Min. 23: CFR Cluj – Rapid 2-1. Boateng a marcat, după mai multe erori în defensiva lui Adi Mutu. Mijlocaşul CFR-ului a şutat din cădere şi a trimis cu şansă mingea în poartă.

Min. 21: Dublă ocazie a Rapidului. Scuffet a intervenit superb la şuturile lui Onea şi Costache!

Min. 11: CFR Cluj – Rapid 1-1. Jucătorii lui Adi Mutu au restabilit imediat egalitatea. Onea a centrat perfect, iar Kait a reluat mingea în plasă cu un şut la colţul lung, spre vinclu!

Min. 4: CFR Cluj – Rapid 1-0. Janga a înscris cu uşurinţă din penalty! Execuţie lângă bară a atacantului lui Dan Petrescu

Reclamă

Min. 2: Penalty pentru CFR Cluj! Janga a scăpat din marcaj, a intrat în careu şi a fost pus la pământ de Horaţiu Moldovan. Arbitrul a arătat punctul cu VAR!

Min. 1: A început meciul CFR Cluj – Rapid.

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – C. Deac, Muhar, Boateng, Krasniqi – Janga, Petrila
Rezerve: R. Sava, Braun, Peteleu, Kolinger, Hoban, Bîrligea, Maglica, Yahoah
Antrenor: Dan Petrescu

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Al. Albu, Kait, Pănoiu – Sefer, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia, Belu-Iordache, Ignat, Iacob, Crepulja, Al. Ioniță II, Papeau, Bamgboye, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

CFR Cluj are un moral excelent, înainte de startul play-off-ului din Liga 1. Trupa lui Dan Petrescu nu a mai pierdut de cinci runde în Liga 1. În ultima etapă, clujenii s-au impus în derby-ul cu rivala locală, U Cluj, scor 4-0.

De cealaltă parte, Rapid are nevoie de victorie, pentru a depăşi perioada modestă pe care o traversează. Giuleştenii nu au mai câştigat de două runde, pierzând duelurile cu Farul şi Hermannstadt.

În sezonul regular, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. CFR Cluj s-a impus în partida din tur, scor 2-1, iar Rapid a câştigat duelul din retur, cu acelaşi scor.

Ce a declarat Adrian Mutu, înainte de CFR Cluj – Rapid

Adrian Mutu a oferit primele declarații, înainte de CFR Cluj – Rapid, meci din prima etapă a play-off-ului. Tehnicianul giuleștenilor susține că trupa lui Dan Petrescu este favorită pentru a câștiga un nou titlu în Liga 1, însă declară faptul că echipa sa se va lupta pentru victorie în Gruia. De asemenea, „Briliantul” a mărturisit că Rapid are cel mai greu start în play-off.

De asemenea, Mutu este convins că meciul de duminică va fi unul extrem de spectaculos, ambele echipe țintiind victoria.

Începem play-off-ul foarte greu, cu o echipă care are prima şansă la titlu, care a dominat campionatul în ultimii cinci ani. Dar avem încredere în forţele proprii şi sperăm să ne facem jocul. O să fie un meci spectaculos, un meci între două echipe cu jucători cu mare experienţă. Va fi un meci de detalii şi sper ca aceste detalii să fie de partea noastră.

Sper să ne luptăm în play-off pentru un loc de cupe europene. Noi jucăm orice meci la victorie, pentru noi şi pentru ceea ce vrem să obţinem. Începem cel mai greu probabil. Mai greu decât atât nu putea să înceapă play-off-ul. Şi în deplasare. Cred că este cel mai spectaculos şi mai greu play-off. Va fi foarte strâns”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj și Rapid.

Recomandări
  • CFR Cluj – Rapid, LIVE TEXT
  • Duel „de foc” între Adrian Mutu şi Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și