Închide meniul

Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 februarie 2024, 15:42

Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri la 9 puncte de Rapid

Un titular de la FCSB nu s-a antrenat deloc şi riscă să rateze meciul cu Botoşani

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Hepta

Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid. Oficialii CCA au anunțat arbitrul delegat pentru partida de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre U Cluj și FCSB este programat pentru data de 19 februarie, de la ora 20:30. Partida din Ardeal contează pentru etapa cu numărul 26 a sezonului de Liga 1 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine conduce de la centru U Cluj – FCSB, meciul care i-ar putea aduce din nou pe „roş-albaştri” la 9 puncte de Rapid

Oficialii Comisiei Centrale de Arbitri au decis să îl numească pe Ovidiu Hațegan drept arbitru de centru la partida dintre U Cluj și FCSB. Experimentatul central va fi ajutat de Sebastian Gheorghe, Florin Neacșu și Mircea Ardelean.

În camera VAR vor fi Iulian Călin și Tunyogi Ferencz, în timp ce observatorii partidei vor fi Marcel Savaniu și Cătălin Popa.

Duelul din Ardeal este unul deosebit de important pentru FCSB, care se poate desprinde, din nou, la 9 puncte de Rapid, ocupanta locului al 2-lea din campionatul intern.

Reclamă

Giuleștenii s-au apropiat de liderul Ligii 1 după ce, în această etapă din Liga 1, au reușit să câștige duelul cu FC Hermannstadt, cu scorul de 2-1.

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre accidentarea lui Alexandru Pantea

Elias Charalambous a făcut un anunț de ultimă oră despre accidentarea lui Alexandru Pantea. Tehnicianul vicecampioanei a dezvăluit care este starea tânărului fundaș.

Înainte de partida cu U Cluj, care este programată luni, FCSB a primit o lovitură imensă. Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenamente, iar Dawa nu se poate prezenta la meci, din cauza faptului că soția sa a născut.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Alexandru Băluță este incert pentru acest meci, în timp ce Haruț are o problemă de sănătate și nu va putea juca în duelul de pe Cluj Arena.

Elias Charalambous a spus că nimeni nu se aștepta ca accidentarea lui Alexandru Pantea să fie atât de gravă. Antrenorul de la FCSB a spus că se așteaptă ca fundașul să revină pe teren mult mai puternic și mai motivat.

„Pantea are o problemă gravă. O să fie out pentru o mult timp, dar știm că este un jucător puternic și mai veni și mai motivat. Nu părea să fie așa de serioasă, dar câteodată în fotbal primești și vești neașteptate”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Date fiind absențele din lotul FCSB-ului, este de așteptat ca Elias Charalambous și Mihai Pintilii să improvizeze pentru a acoperi postul de fundaș central. Astfel, este posibil ca Lixandru să joace alături de Ngezana în apărare, în timp ce Baba Alhassan ar putea fi la mijlocul terenului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și