Închide meniul
NEWS ALERT

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali: „Omul dă banii pe loc! Am avut ieri o negociere”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 12:17

Reclamă
Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali: „Omul dă banii pe loc! Am avut ieri o negociere

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali. Deşi patronul FCSB nu a dat nume, omul de afaceri care e interesat să cumpere echipa este Simion Apreutese. Acesta a vrut să investească vara trecută la UTA şi figurează şi ca sponsor la Academia CSA Steaua, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că Simion Apreutese i-a propus şi să cumpere un procent de acţiune, în cazul în care patronul FCSB nu ar mai vrea să cedeze echipa.

Cine e omul de afaceri român care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali

„Am avut ieri o negociere, a venit omul, un român, care vrea să dea 25 de milioane pe echipă. I-am zis că alta este situația. Dacă iau campionatul, costă 40, dacă nu-l iau rămâne 25.

Este un om de afaceri român, cică are 3.000 de angajați, firme în Franța, Germania, Spania, Italia. Așa mi-a zis. Tranzacția s-ar face imediat, omul dă banii pe loc, pe toți, și asta e. A zis: «Dacă nu vrei să mai vinzi, îți dau 10 milioane, intru și eu cu 20-25%».

Nu sunt frații Dedeman (n.r. – Dragoș și Adrian Pavăl). Știți cine este? Cred că-l știți. Întrebați-l pe Ilie Dumitrescu cine este, că el l-a adus. Este un băiat din Arad”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Simion Apreutese și soția sa, Loredana, sunt fondatorii holdingului International Alexander, transportator de mărfuri din Arad. De asemnenea, aceştia au cumpărat jumătate din cea mai mare agenție de concerte și stand-up comedy din România.

Gigi Becali, ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni

Gigi Becali a spus că are o ofertă de 75 de milioane de euro pentru FCSB şi baza din Berceni. Conform patronului de la FCSB, cei care au făcut oferta sunt oameni de afaceri din Turcia.

Gigi Becali susţine că a primit o ofertă colosală pentru FCSB, dar şi pentru baza de antrenament de la Berceni. Patronul de la FCSB susţine că va aştepta finalul campionatului pentru a vedea dacă echipa va lua titlu. În acest caz, preţul va creşte.

Reclamă 4 / 0/3

„Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor.

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
Vezi toate știrile
Citește și