Închide meniul

Cine va fi căpitan la FCSB, după ce Florinel Coman s-a accidentat. Anunţul lui Nicolae Dică

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2022, 9:41

Cine va fi căpitan la FCSB, după ce Florinel Coman s-a accidentat. Anunţul lui Nicolae Dică

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Nicolae Dică a anunţat care sunt variantele de căpitan la FCSB, în lipsa lui Florinel Coman. Mijlocaşul s-a accidentat în ultima partidă a roş-albaştrilor, şi va lipsi 6 săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost schimbat la pauza partidei dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor a suferit o ruptură musculară, şi va sta departe de teren o perioadă, timp în care Octavian Popescu va purta banderola de căpitan.

Cine va fi căpitan la FCSB, după ce Florinel Coman s-a accidentat. Anunţul lui Nicolae Dică

Nicolae Dică a anunţat că în lipsa lui Florinel Coman, celelalte variante pentru rolul de căpitan la FCSB sunt ctavian Popescu şi Darius Olaru. După transferul lui Florin Tănase, din această vară, Coman a fost cel desemnat pentru a purta banderola pe braţ.

Octavian Popescu este al doilea și Olaru este al treilea. Dacă nu va fi niciunul dintre ei mă gândesc pe cine voi pune. Dacă i-am dat banderola, înseamnă că e pregătit. Tot pe Tănase l-am numit și eu căpitan când am fost data trecută aici”, a declarat Nicolae Dică.

Octavian Popescu a prleuat, în această vară, şi tricoul cu numărul 10. Acesta a fost lăsat liber de Florin Tănase, care s-a transferat la Al Jazira.

Reclamă

În ceea ce priveşte primul 11, în locul lui Florinel Coman, în banda stângă, poate apărea Ianis Stoica, sau chiar Octavian Popescu, care a fost folosit în spatele atacantului, după venirea lui Nicolae Dică la FCSB.

Decizia luată de Florinel Coman, după ce a suferit o ruptură musculară

Decizia luată de Florinel Coman, după ce a suferit o ruptură musculară. Florinel Coman s-a accidentat în Dunajska Streda – FCSB, partidă ce a fost transmisă în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY. În Slovacia, căpitanul FCSB a rezistat doar o repriză iar, la pauză, Nicolae Dică l-a schimbat cu Răzvan Oaidă.

Cei de la FCSB au sperat că accidentarea lui Florinel Coman nu este una gravă, însă rezultatul RMN-ului a arătat că accidentarea lui „Mbappe de România” este una gravă. Astfel, Coman a suferit o ruptură musculară şi va lipsi o perioadă mai lungă de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, pentru a spera într-o recuperare miraculoasă, Florinel Coman a plecat în Serbia, la celebrul vraci Marijana Kovacevic, scrie fanatik.ro

Florinel Coman a jucat două meciuri şi jumătate în decurs de 6 zile: cu Saburtalo, cu FC U Craiova 1948 şi cu Dunajska Streda (n.r. – doar o repriză aici).

„Florinel Coman vă anunţ că are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi, din păcate, are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă.

A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în europa, apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și